Boost iPhone modtagelse med et glas?

Her er en af ​​de fremmede tips, jeg har set for at øge din iPhone-modtagelse; læg det i et glas.

Ja, som et vandglas. Jeg kan forestille mig en bølge af sjove billeder med folk, der taler med vandkopper, men det virker for nogle mennesker, at det faktisk virker.

Spidsen blev opdaget af en forfatter på TheNextWeb, som fandt ud af, at de ikke havde nogen reception i en dungeon-ish restaurant:

For nogle år siden opdagede en af ​​servitricerne ... (hvordan?) at hvis du lægger en telefon i et tomt glas, forbedres receptionen dramatisk. Restauranten Pasta e Basta er dybest set i en beton kælder, så modtagelse har altid været forfærdelig. Men da de fandt ud af dette trick, havde de i det mindste modtaget nok til at ringe og modtage opkald.

Tjeneren gav mig glas, jeg lagde min iPhone i modvilje og så og se: Jeg fik 3 barer og ingen 3G men nogle GPRS. Ikke perfekt, men en stor forbedring fra meddelelsen "Ingen signal", jeg fik tidligere.

Hvem ville have gættet?

Jeg besluttede at prøve det selv. Jeg har AT & T og bor i en af ​​de berømte mørke steder i receptionen, så det er ret nemt for mig at finde et sted, hvor iPhone ikke har nogen modtagelse. Jeg sætter iPhone i et glas og ... stadig ingen service. Bare for sjov gik jeg til et sted, hvor jeg normalt har et par barer, og det øgede en modtagelsesbjælke, men jeg får den samme effekt fra at sætte iPhone på et bord og bare ikke holde iPhone overhovedet. Ikke alt for imponerende. Det næste skridt var at slå den døde hest, så naturligvis tog jeg dette et skridt videre og forsøgte at ringe til iPhone i et glas. Stor overraskelse, det er en forfærdelig oplevelse. Du kan ikke snakke normalt (hint: der er en grund telefoner, der ikke er lavet til at ligne et vandglas), så jeg satte iPhone på højttalertilstand i stedet. Dette fik opkaldsmodtageren til at høre sig snakke i et super irriterende ekkokammer.

Ingen terninger for mig, men måske vil det fungere i et bind for dig.

Åh, men det gør iPhone-højttalertelefonen meget tungere, som lyden projekterer fra vandglasset. Så jeg gætter der er det!