iOS 4.2 Udgivelsesdato: 22. november

Opdatering: Opdateringen er udgivet, hent iOS 4.2 download nu.

I sidste uge fortalte vi, at offentliggørelsen af ​​iOS 4.2 ventede på, at der blev accepteret nok tredjepartsprogrammer til App Store, for at sikre, at brugerne har øjeblikkelig adgang til apps, der udnytter nye funktioner i iOS 4.2. Siden da er der flere apps på iTunes App Store, der er mærket som "iOS 4.2-kompatibilitet" eller "iOS 4.2-klar", hvilket yderligere betyder, at iOS 4.2-udgivelsesdatoen er en hvilken som helst dag nu. Dette ville passe i tråd med november 2010 tidsrammen, som Apple sætte tidligere på året.

IOS 4.2-opdateringen forventes varmt for en række nye funktioner, fra AirPlay til udskrivning, men måske mest spændte på udgivelsen er iPad-ejere, som vil få multitasking og mappestøtte, når iOS 4 kommer til enheden. Mens resten af ​​offentligheden venter på en udgivelse, kan udviklere få hænderne på iOS 4.2 GM-bygningen nu. 4.2 opdateringen siges at kræve iTunes 10.1 at installere, og vil fungere sammen med iPhone, iPad og iPod touch.

Med udgivelsen af ​​iOS 4.2 nært forestående, har nogle vist overraskelse over, at opdateringen af ​​iOS 4.2 ikke kom til tiden for at forhindre iPhone-dagslysbesparelsestiden, som har fået en hel del opmærksomhed i de sidste par uger, da iOS-brugere vække ure en time senere end beregnet. IOS 4.2 siges at give en permanent løsning til den fejl.