Sådan konverteres DAT til MP3 online

DAT-formatet bruges til at kode videostreams, der offentliggøres på VCD. Da det i det væsentlige er digitale videoer, er det muligt at konvertere DAT-filer til alternative former for medier som MP3. MP3 er et populært digitalt lydformat, der understøttes bredt af bærbare enheder. Selvom brugere kan installere filkonverteringssoftware til at udføre denne opgave, gør nogle onlinetjenester det muligt at omformatere medierne via Internettet. Movavi Online Convert og Online Convert er to onlinetjenester, der kan konvertere DAT-filer til MP3-filer. Begge websteder er gratis at bruge til inputfiler under 100 MB.

Konverter online

Trin 1

Start en internetbrowser, og få adgang til Online Convert-webstedet (se Ressourcer).

Trin 2

Åbn rullemenuen "Vælg målformat ..." i sektionen "Audiokonverter". Vælg "Konverter til MP3." En filindsendelsesside indlæses automatisk.

Trin 3

Klik på knappen "Gennemse", og søg efter DAT-inputfilen i vinduet til filvalg. Vælg emnet, og klik på knappen "Åbn". DAT-inputfilen indlæses på siden.

Klik på knappen "Konverter fil" for at kode lyden. Et "Direkte downloadlink" vises, når MP3-outputfilen er genereret. Klik på linket, og følg instruktionerne på skærmen for at gemme lyden på det ønskede sted.

Movavi Online Konverter

Trin 1

Start en internetbrowser, og få adgang til Movavi Online Convert-webstedet (se Ressourcer).

Trin 2

Klik på "File" i afsnittet "01 Add:". Klik på knappen "Upload filer", så vises en skærm til filindsendelse. Klik på knappen "Tilføj filer", og søg efter DAT-inputfilen i vinduet til filvalg. Vælg emnet, og klik på knappen "Åbn". DAT-inputfilen indlæses på siden.

Trin 3

Åbn rullemenuen i afsnittet "02 Vælg et outputformat". Vælg "MP3 Lame, 192kbps (.mp3)."

Klik på knappen "Konverter" i "03 Start!" sektion for at kode lyden. Et hyperlink til MP3-outputfilen vises, når mediet er genereret med succes. Klik på linket, og følg instruktionerne på skærmen for at gemme lyden på det ønskede sted.