Metal Gear Solid 4 vanskelighedsindstillinger

"Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots" er et stealth-action-spil designet og udgivet af Konami til PlayStation 3. Spillet kredser om Solid Snake, der igen skal redde verden fra en hemmelig sammensværgelse. Der er fem forskellige sværhedsmuligheder at vælge imellem, afhængigt af din færdighed med PlayStation 3-kontrollerne og med "Metal Gear" -spilene.

Flydende let

"Liquid Easy" er den nemmeste vanskelighed. Der er masser af ting til rådighed, fjendens soldater har en begrænset viden om bevidsthed, og det tager meget skade at dræbe din karakter.

Nøgen Normal

"Naked Normal" er en sværere vanskelighed end "Liquid Easy." Der er færre genstande til rådighed, fjender har større bevidsthed, og din karakter er mere modtagelig for angreb.

Fast Normal

"Solid Normal" svarer meget til "Naked Normal". Den eneste forskel er, at fjenderne har et endnu større bevidsthedsområde, hvilket tilskynder spilleren til at snige sig mere, end han ellers ville gjort.

Big Boss Hard

"Big Boss Hard" er det sværeste sværhedsgrad, der er tilgængeligt, når du spiller for første gang. Det er som Naked Normal, bortset fra at du er svagere og færre ting er tilgængelige.

Big Boss Extreme

"Big Boss Extreme" er det sværeste sværhedsgrad og kan kun låses op, når du slår spillet på et af de andre sværhedsgrader. Hvis din karakter er fanget en gang i tilstanden, vil han helt sikkert dø. Derudover har fjendens soldater maksimal bevidsthed, og der er næppe nogen genstande til rådighed.