Sådan kopieres Blu-Ray til DVD

Begræns ikke dig selv til dvd'er i et format. Nedkonverter dine Blu-Ray DVD'er for at nyde dine film i både Blu-Ray og standard DVD-format på alle dine DVD-afspillere. Mens kvaliteten af ​​Blu-Ray-diske er meget højere end standard-DVD'er, er chancerne ikke alle dine DVD-afspillere kompatible med Blu-Ray. Men ved hjælp af Blu-Ray-ripnings- og brændefunktioner kan du nedkonvertere dine diske og gøre dem kompatible med standard DVD-afspillere.

Trin 1

Download et Blu-Ray-rippeværktøj, og installer det derefter på din computer. Start rippeværktøjet, når installationsprocessen er afsluttet. Indsæt en kopi af din Blu-Ray-disk i din computers BD-Rom-drev.

Trin 2

Vælg indstillingen i hovedmenuen i rippeværktøjet for at rippe - eller udtrække - Blu-Ray-diskdataene. I den rippende menu, der vises, skal du indstille outputformatet til DVD. Vælg indstillingen for at begynde at rippe din Blu-Ray-disk. Procedurerne efter rippeprocessen vil variere afhængigt af det rippeværktøj, du bruger.

Trin 3

Fjern Blu-Ray-disken fra BD-ROM-drevet, når rippeprocessen er afsluttet, og indsæt derefter en tom DVD-disk i drevet. Hvis din ripper understøtter brænding, skal du vælge indstillingen i menuen "post ripping" for at brænde en disk. Indstil disktypen til DVD, og ​​brænd derefter disken.

Start din computers DVD-brændingssoftware, hvis dit rippeprogram ikke understøtter brænding. Vælg indstillingen "DVD-video" i din DVD-brænder, og træk og slip derefter de rippede Blu-Ray-filer i programmet. Brænd DVD'en.