Hvordan programmerer jeg en SV-360 Premier-fjernbetjening?

Sonicview-firmaet fremstiller mange produkter til forbedring af elektronikken i dit hjem eller kontor. SV-360 Premier-fjernbetjeningen er en universel fjernbetjening oprettet af virksomheden, der kan programmeres til at fungere med de fleste mærker af fjernsyn, kabelbokse, DVD-afspillere og videobåndoptagere, som du har tilsluttet dit hjemmeunderholdningssystem. Processen med programmering af fjernbetjeningen tager kun et par minutter. Ved at følge denne procedure kan du have alle dine yndlingsenheder indstillet til at arbejde fra kun en fjernbetjening.

Tænd først den enhed, du vil programmere, i din SV-360 Premier-fjernbetjening. Sluk for alle andre enheder for at forhindre problemer.

Brug Sonicview-brugervejledningen til at finde den trecifrede kode, der svarer til mærket, ikke modellen, på den enhed, du programmerer. Der kan være flere forskellige koder for dit brand, så skriv alt det, der vises til fremtidig brug, ned. Hvis du ikke har en kopi af brugervejledningen, kan du downloade en kopi på Sonicviews supportwebsted. (Se reference 1)

Tryk på "Mode" -knappen for enheden - placeret øverst på SV-360 fjernbetjeningen - og "OK" -knappen i midten af ​​fjernbetjeningen samtidig, og hold dem begge nede, indtil strømindikatoren tændes, og forbliver tændt. Når dette sker, har du 20 sekunder til at begynde programmeringen, ellers skal processen startes forfra.

Indtast den første kode for dit brand i nummerknapperne i midten af ​​din fjernbetjening. For hvert indtastet nummer blinker strømindikatoren, men forbliver lys for at bekræfte et gyldigt nummer.

Når alle tre cifre er indtastet i din fjernbetjening, skal du trykke på "Power" -knappen. Hvis enheden slukker, skal du tænde den igen ved hjælp af fjernbetjeningen. Test alle fjernbetjeningens funktioner, inklusive kanal op og ned og lydstyrkekontrol. Hvis alt er i orden, skal du trykke på knappen "OK". Hvis strømindikatoren blinker to gange og slukker, er du færdig. Hvis fjernbetjeningen ikke reagerer fuldt ud, skal du gentage processen ved hjælp af den næste kode på listen for dit brand, indtil du finder en, der fungerer.