Sådan opsættes AT&T Voice Mail på en hjemmetelefon

Elementer, du har brug for

  • Adgangsnummer

  • Postkassens nummer (hjemmetelefonnummer)

  • Midlertidig pin

  • Valgfrit: Internetadgang

  • Valgfrit: AT&T e-mail-adresse og midlertidig adgangskode

At have en telefonsvarerindstilling på din hjemmetelefon er praktisk og giver folk mulighed for at efterlade dig beskeder, når du ikke er hjemme eller ikke kan besvare din telefon. Du skal dog være i stand til at få adgang til disse beskeder senere, og du skal først oprette din telefonsvarer til at gøre dette. Opsætning af din AT & T-telefonsvarer til hjemmetelefoner er ret let at gøre, hvis du har anvisningerne, og der er flere måder, du kan gøre dette på.

Opsæt Voice Mail ved hjælp af AT&T Home Phone

Brug hjemmetelefonen, der er tilsluttet AT & T-tjenesten, til at ringe til adgangsnummeret: 1 888 288-8893. Efter anvisningerne skal du først indtaste dit hjemmetelefonnummer og trykke på "#". Hvis du til enhver tid laver en fejl, kan du trykke på "*" og begynde igen. Indtast derefter dit midlertidige PIN-nummer (111111) og tryk på "#". Når meddelelsen beder dig om at indtaste en ny PIN-kode, skal du vælge en ny PIN-kode med seks cifre og trykke på "#". Indtast din nye PIN-kode, og tryk på "#" igen.

Følg vejledningen, registrer dit navn og tryk på "#", når du er færdig. Hvis du gjorde dette korrekt, skal du trykke på "1" -tasten. Hvis du har brug for at optage igen, skal du trykke på "2."

Tryk på "1" -tasten og optag din hilsen. Tryk på "#", når du er færdig. Tryk på "1" -tasten igen, hvis du vil fortsætte. Tryk på "2" -tasten, hvis du vil optage hilsen igen. Din telefonsvarer er nu klar til brug.

Opsæt AT&T hjemmetelefonens telefonsvarer ved hjælp af computeren

Log på Internettet og gå til AT & T-webstedet. (Se ressourcer nedenfor.) Du kan også få adgang til din e-mail eller telefonsvarer fra dette websted, når din telefonsvarer er konfigureret. Indtast din midlertidige e-mail-adresse ([email protected]), hvis du endnu ikke har oprettet en e-mail-adresse, og indtast derefter din midlertidige adgangskode (111111).

Følg instruktionerne i installationsguiden. Dette giver dig mulighed for at opsætte din adgangskode, dit navn og din personlige hilsen samt få adgang til dine telefonsvarere.

Din telefonsvarer er nu klar til brug og kan tilgås enten via computeren med din e-mail-adresse og adgangskode eller telefonisk ved hjælp af dit adgangsnummer (1 888 288-8893) og efter vejledningen.

Tips

Hvis du på noget tidspunkt har problemer med at konfigurere din telefonsvarer, skal du ringe til Voice Mail Kundeservice på 1-800 288-2747.