Sådan downloades Microsoft Excel gratis

Elementer, du har brug for

  • Internetadgang

  • Windows Live ID

Selvom Microsoft Excel ikke er et gratis program, tilbyder Microsoft en gratis prøveversion som en del af Microsoft Office-prøveversionerne. En gratis prøveversion af Microsoft Excel er ideel til dem, der ønsker at prøvekøre programmet, inden de forpligter sig til at købe det. Den gratis prøveperiode varer 60 dage, så brugere, der kun har brug for det i kort tid, kan bruge det gratis og afinstallere det bagefter.

Få adgang til Microsoft Excel-hjemmesiden på din computers internetbrowser (se Ressourcer for et link). Klik på "Gratis 60-dages prøveperiode." Klik på "Download gratis prøveversion" på den følgende side. Klik på "Download nu" på den næste side.

Log ind på din Windows Live-konto. Indtast dit navn og land i de relevante felter. Klik på "Opret min konto." Vær opmærksom på produktnøglen, der vises på det næste skærmbillede. Klik på "Download nu."

Dobbeltklik på den fil, du downloadede for at starte installationen. Klik på "Kør" i vinduet Windows Stifinder, der vises. Klik på "Næste" i Microsoft Download Manager for at starte installationsprocessen. Indtast din produktnøgle, når du bliver bedt om det. Klik på "Fortsæt".

Vælg "Jeg accepterer udtrykket i licensaftalen" og klik på "Fortsæt" for at acceptere Microsoft licensaftalen. Vælg "Jeg vil aktivere softwaren over internettet" og klik på "Næste". Klik på "Udfør", når installationen og aktiveringen er afsluttet.

Tips

Fjern prøveversionen af ​​Microsoft Office når som helst ved at gå til "Start> Kontrolpanel> Afinstaller et program." Find Microsoft Office-prøveversionen på listen over programmer, og klik på "Afinstaller".

Advarsler

Den gratis prøveversion af Microsoft Excel giver dig mulighed for at bruge programmet i 60 dage. I slutningen af ​​denne tid vil du ikke længere være i stand til at oprette nye Excel-dokumenter eller gemme ændringer i dem. Hvis du vil have den fulde funktionalitet i Microsoft Excel, skal du betale for det.