6 Minimalistiske Subtile Texture Baggrunde

Mange af os kan lide scener og abstraktioner som en desktop baggrund, men nogle gange er simple skrivebordsbaggrunde det bedste, hvis du forsøger at holde fokus. Og selvfølgelig kan andre måske bare foretrække et mere minimalistisk udseende til deres tapet.

Med det for øje tilbyder vi seks simple tapeter med subtile teksturer i forskellige farvetoner, der er afledt af dette teksturerede baggrundsbillede fra Apple.com som oprindelse. Den originale kilde tekstur er fra "Hvorfor iPhone" microsite på Apple.com, som også er kilden til denne anden gruppe af abstrakte tapeter vi fremhævede for nogen tid siden. Så hvis du leder efter nogle enkle og minimalistiske tapeter, tjek dem ud. De er ikke fliser, men opløsningen på 2136 ^ 2 er høj nok til, at de passer på næsten enhver Mac eller PC-skærm, samt en iPhone eller Pad.

Klik på et af nedenstående billeder for at åbne fuldstørrelsesversionen ved 2136 × 2136 opløsning i et nyt vindue, når du først er indlæst i et nyt vindue, kan du enten gemme billederne lokalt eller indstille dem som tapetet direkte fra Safari på Mac, eller til iOS-brugere, gem billedet lokalt og derefter indstille som skærmbilledet til enhedens skærmbillede:

Blå

Mørkeblå

Grøn

Lysegrå

Lilla

Mørkegrå (standard fra Apple)

Hvis disse ikke er baggrundsbilleder, gør det ikke for dig, glem ikke at gennemse tonsvis af andre featured tapesæt, som vi tidligere har dækket. God fornøjelse!