Sådan gifter du dig med Grim Reaper i Sims 3

EA's The Sims 3 giver spillerne mulighed for at oprette Sim-figurer og hjem. Du kan også hjælpe Sim-figurerne med at udleve deres liv i spilverdenen. Til tider, hvad enten det er ved et uheld, alderdom eller dine handlinger, vil Sim-figurer dø. For at bære den døde Sims ånd væk, vises Grim Reaper hjemme. Med vedholdenhed og lidt held kan du få din sim til at gifte sig med Grim Reaper.

Opret en kvindelig sim til at være din primære karakter. Opret en ekstra sim til at dræbe. Giv den ekstra simmere det "uheldige" træk. Dette træk gør, at simmere ikke kan tages af Grim Reaper.

Opret en pool med en stige. Vælg den sim, du vil dræbe, klik derefter på poolen, og klik for at få din sim til at svømme. Klik på ikonet for at gå til "Build Mode". Slet poolstigen, og bygg en mur rundt om poolen. Klik på "Live Mode" og vent på, at simmen drukner.

Gå ind i "Build Mode", klik på hammerikonet for at nedrive objekter. Klik på væggen omkring poolen for at fjerne den. Grim Reaper vises snart for at gøre krav på Simen.

Vælg den primære sim, klik nær poolen og vælg "Gå her." Hold simmen i poolområdet, indtil Grim Reaper vises. Klik på ham for at interagere. Der er flere versioner af Grim Reaper. Den ene version interagerer ikke med dig, den anden hænger rundt og tillader interaktioner.

Gentag processen, indtil du får interaktionsmuligheden for at blive gift.

Tips

Grim Reaper tager ikke den døde sim på grund af det "uheldige" træk. Han hævder, at andre morer sig over Sims ulykke og bringer Simen tilbage til din morskab. Dette giver dig mulighed for at dræbe den samme sim i stedet for at oprette nye simmere til at dræbe.

Der er andre metoder til at dræbe en sim. Fjernelse af døren fra et rum og start af en ild, så simmeren kan sulte og stødes. Drukning er uden tvivl den enkleste og hurtigste metode og bør bruges på grund af antallet af dødsfald, der er nødvendige for at opnå et ægteskabeligt forhold til Grim Reaper.

At dræbe en sim er den eneste måde at kontakte Grim Reaper på. Han har ikke en telefon som mange andre Sim NPC'er.