Skift Chrome til standardwebbrowseren i Mac OS X

Mac'en vælger at bruge Safari som standardwebbrowser, men hvad hvis du foretrækker at bruge Googles Chrome-webbrowser i stedet? Der er et par måder at ændre standardbrowseren på, men det er måske det nemmeste, hvis du søger at bruge Chrome, via selve Chrome-browseren. Med det for øje er det her, hvordan du skifter Mac OS X til at bruge Chrome som din heltids standardwebbrowser, hvilket betyder, at alle links åbnet eller klikket fra tredjepartsapps, åbnes i Chrome i stedet for Safari.

Sådan indstilles Chrome som standardwebbrowser for Mac

  1. Start Chrome-appen på Mac'en
  2. Træk Chrome-menuen ud og vælg "Indstillinger" (også tilgængelig ved at gå til Chrome: // Indstillinger / fra Chrome-appen)
  3. Se under den indledende sektion "Indstillinger" og gå til bunden
  4. Klik på "Gør Google Chrome til min standardbrowser"

Det er alt, hvad der er til det, nu er Chrome den nye standard, og alle links fra e-mails, apps og andre vil åbne i Chrome i stedet for Safari eller Firefox.

Hvis afsnittet "Standard browser" i indstillingerne siger "Standardbrowseren er i øjeblikket Google Chrome.", Behøver du ikke foretage ændringer.

For hvad det er værd, kan du normalt indstille standardwebbrowsen til det, du vil have via de givne browserprogrammer, og det gælder også Firefox og Opera. Hvis alt andet fejler, kan du altid justere standardwebbrowseren i Mac OS X gennem Safari (ja, du bruger Safari til at angive den generelle standardwebbrowser, selvom du vælger ikke at bruge Safari som standard).

Dette tip blev inspireret af en ven, som ringede til mig i går aften, at Safari pludselig blev standardwebbrowser på sin Mac igen, formentlig var ændringen forårsaget af en softwareopdatering, men de var meget irriteret, da de foretrak Chrome og kunne ikke ' t regne ud, hvordan du sætter det tilbage. Hvis du finder dig selv i denne situation, skal du blot følge instruktionerne, og du kommer tilbage til Chrome på ingen tid. God web browsing!

Selvom Mac-brugere har denne mulighed, gør det ikke muligt for mobile brugere, og det er nok værd at nævne, at iPhone og iPad ikke kan indstille en standardbrowser uden for Safari for øjeblikket. Følgelig skal iOS-brugere, der ønsker at have Chrome som standardwebbrowser, vente til det bliver en mulighed, og det bliver vant at starte Chrome-appen direkte.