Lær de 2 "Annuller" -tastaturgenveje i Mac OS X til Luk dialog og alarmer Windows

De fleste Mac-brugere ved, at slår Command + W lukker et åbent vindue, og vi har dækket en håndfuld andre vindueshåndteringsnøgler, før, men hvad med at lukke de tilsyneladende inaktive dialogvinduer fundet med Åbn, Gem, Gem som, Eksport, iCloud, og Udskriv handlinger? For at lukke denne type dialogvinduer, vil du gerne bruge tastaturgenveje "Luk" -knappen i stedet, og der er faktisk to af dem til Mac OS X.

For det meste vil disse Annuller tastetryk virke ombytteligt for at lukke ud af dialogvinduerne i næsten enhver Mac-app, selv om der er nogle få undtagelser fra det, som vi vil adressere øjeblikkeligt.

Escape-nøgle - bundet til "Annuller", annullerer og lukker dialogvinduer i alle Mac OS X-apper

Mac-tastaturet Escape-nøglen fungerer som "Annuller" -knappen i næsten alle dialogvinduer, som du kommer på tværs af i Mac OS X. Uanset om det er fra et Udskriv vindue, Åbn og Gem dialogboksen eller endda en advarselsdialog, Escape er Escape den almindeligt accepterede universelle tastetryk for Annuller.

Kommando +. (det er Command + Periode) - Annullerer og lukker dialogvinduer i Apples apps og de fleste andre

Kommando + Periode fungerer også som en bredere "annuller" funktion i hele OS X ud over bare at lukke ud af Åbn / Gem / Udskriv og advarsel dialoger. Command + Periode kan også sætte en stopper for igangværende opgaver som at indlæse websider, annullere behandlingsopgaver som filkopier i Finder, stoppe en Photoshop-handling og til og med slippe ud af den spolende strandkugle.

En bemærkelsesværdig undtagelse er, at Command + Periode ikke virker at annullere i hvert dialogvindue i nogle af Google-apps, som Google Earth og Chrome-browseren. Hvis du f.eks. Vil annullere og lukke Print-vinduet i Chrome, skal du trykke på "Escape" -tasten i stedet for Kommando + Periode. Således, hvis du vælger at huske kun disse tastetryk, vil du sikkert gerne gå med "Escape", fordi den er bredere brug på tværs af mange apps.

I nogle tilfælde fungerer disse tastaturgenveje ud over OS X, og annulleringstricket, der er forårsaget af Command + Period, har udvidet til iOS-verdenen som et tastetryk for Safari på iPad, hvis enheden bruges sammen med et eksternt tastatur.

Nu hvor du kender de to tastetryk for Annuller, tag dig tid til at lære dette vindue 7 andre tastaturgenveje til Windows Management til Mac OS X.

Disse praktiske tastaturgenveje tricks arbejder på at "Annullere" ud af næsten alle dialogvinduer, der findes på Mac og Mac OS, prøv dem og husk dem, de er meget nyttige!

Og hvis du kender til andre nyttige tricks til at annullere ud af menuer og knapper på Mac, kan du dele dem i kommentarerne nedenfor.