Sådan spiller du Harmonica online gratis

Harmonikaen høres i alle typer musik, fra rock til blues til funk. Hvis du vil mestre mundharmonika, som er spillet i hundreder af år, er det bedste at øve, øve, øve. Harmonika er et rigtigt instrument, og du skal have et for virkelig at lære at spille. Du kan dog gøre en masse læring online - ved at læse op på instrumentet, lære faner, lave lektioner og endda deltage i online syltetøj.

Trin 1

Gå til Opdag en hobby. Her kan du læse om mundharmonika og sammenligne billederne med det mundharmonika, du har. Du kan lære tip til at spille mundharmonika og det grundlæggende bag hvordan mundharmonika faktisk fungerer. På dette websted kan du også lære at læse harmonikatabeller, som er musikstykker, der er specielt skrevet til mundharmonikadele, og hvordan man læser klavermusik for at svare til harmonikaen.

Trin 2

Gå til Harmonica Lessons. Her kan du lære at spille mundharmonika ved at tage faktiske online lektioner. Disse lektioner hjælper dig med at lære det grundlæggende bag at spille munnspil, og du kan øve rigtige sange. Du kan også læse faner for mundharmonika for at lære, hvordan man spiller andre sange.

Gå til Harmonica Jam. Her kan du finde en faktisk Harmonica Jam, hvor du kan lave musik på en online mundharmonika. Online marmelade foregår ikke altid, fordi det er en live begivenhed. Men webstedet viser en liste over, hvornår den næste papirstop opstår. Selvom harmonika-marmelade ikke fungerer, kan du besøge andre harmonika-afspillere i chatrummet og downloade harmonika-faner på dette sted.