Sådan kontrolleres en iTunes / App Store-kontobalance hurtigt fra iOS og Mac OS X

Har du nogensinde ønsket at kontrollere den resterende saldo på et Apple ID, så du ved, hvor meget kredit der er tilbage til køb af iTunes, iBooks eller App Store? Vi også, og det er faktisk ret nemt at se hurtigt fra enten iOS med en iPhone eller iPad eller via OS X fra enhver Mac. Det eneste, du skal bruge, er App Store eller iTunes-appen og Apple-id'et, du vil kontrollere balancen for, og da App Store følger med hver enkelt Apple-enhed, kan du gøre det fra næsten hvor som helst .Husk at balancer og lagerkreditter er universelle, hvilket betyder at en iTunes Store-saldo er tilgængelig for at købe ting fra App Store eller iBooks-butikken og omvendt, og App Store-saldi vil være tilgængelige for at købe apps fra enten iOS eller OS X butikker. Der er ingen forskel på, hvor eller hvor krediten kan bruges, det eneste krav bruger samme Apple ID. Dette gælder det samme for både iTunes & Apple-konti, der har kreditkort og dem, der ikke gør det. Derudover vil et gavekort, der indløses i en butik eller tjeneste, være tilgængelig som kredit i en anden, så længe Apple-id'et er konsistent. Derfor er det ligegyldigt, hvilken applikation du bruger til at kontrollere kontosaldoen.

Tjek iTunes / App Store-saldoen fra iOS

Denne proces fokuserer på App Store, selvom du kunne bruge den nøjagtige metode i iTunes-apps på en hvilken som helst iPhone, iPad eller iPod touch.

  • Start App Store og tryk på fanen "Udvalgte"
  • Rul ned til bunden for at se den resterende kontosaldo

Hvis du ikke ser saldoen opført straks, er det sandsynligvis fordi Apple ID ikke er logget ind, eller fordi det ikke er gemt i App Store eller iTunes endnu. I så fald skal du trykke på kontonavnet eller e-mail-adressen og logge ind for at afsløre saldoen.

Kontroller tilgængelig App Store og iTunes Credits på Mac

Dette vil bruge App Store-applikationen, men de samme samme instruktioner gælder også for iTunes.

  • Åbn App Store fra OS X og vælg fanen "Udvalgte"
  • Se i højre side ved siden af ​​"Konto" vil være den tilgængelige saldo
  • ELLER: Hvis saldoen ikke er umiddelbart synlig, skal du klikke på "Konto" og logge ind og derefter se under "Apple ID Balance:" for at finde det nøjagtige antal tilgængelige kreditter

For at gentage, selvom vi har valgt at bruge App Store-apps til både iOS og OS X til dette gennemgang, er instruktionerne ens, hvis du skulle bruge iTunes-appen i et hvilket som helst operativsystem, det være sig på iPhone, iPad, Mac eller endog en Windows-pc. Du kan også kontrollere saldi fra Kiosk og iBooks, fordi begge i sidste ende er forbundet via samme Apple ID til iTunes alligevel.

Kontrol af saldi for andre Apple ID'er eller Fra andre enheder

Hvis du bruger dette til at kontrollere saldoen på et andet Apple ID eller en tilknyttet konto, eller hvis du tjekker din egen iTunes / App Store-saldo fra en anden persons computer eller iPhone, skal du ikke glemme at logge ud, når du er færdig.

Fordi et Apple-id har konto-kredit, kreditkortoplysninger, iCloud-backups, købshistorie, både iMessages og FaceTime-adresser, evnen til at genindlæse købte apps og meget mere, er det ret vigtigt at holde Apple ID'erne sikret med stærke adgangskoder og til Husk altid at logge ud af computere eller enheder, der ikke er dine.

Sådan logger du af et Apple ID fra App Store :

  • Fra fanen "Udvalgte" skal du rulle helt ned og trykke på Apple-id'et
  • Vælg knappen "Log ud"

For ekstra sikkerhed kan du også aktivere 2-trins-autentificering til Apple ID'er, men hvis du mister sikkerhedskopieringstasterne i to-trins tilstand, bliver du evigt lukket for et Apple ID, hvilket betyder, at nogle glemsom mennesker kan være for sikre. Den anden mulige ulempe til to-trins autentificering er, at det gør det sværere at kontrollere saldi for andre Apple ID'er, hvilket betyder, at det ikke altid er den mest praktiske løsning for familier og endda nogle pædagogiske eller erhvervsmæssige brugere.

Det er nysgerrigt, at der ikke er nogen nuværende evne til at kontrollere kontosaldoen på det officielle Apple ID-administrationssted på Apple.com, selvom det kan ændre sig på vejen. Selvfølgelig vil en evne til at kontrollere og føje til saldi direkte via Apples hjemmeside være yderst gavnlig for at styre grupper af ID'er, men i mellemtiden kan du stole på den fremragende godtgørelsesfunktion i iTunes for at tildele månedlige kreditter til individuelle Apple ID'er.