Mac App Store Udgivelsesdato nært forestående? Mac OS X 10.6.6 GM udgivet, tilbyder tip

Det var ikke længe siden, at 10.6.5 kom ud, men nu er Mac OS X 10.6.6 GM blevet frigivet til udviklere. Så hvad er den store deal? Nå, den næste Mac OS X-opdatering omfatter "udviklerstøtte til hentning og fornyelse af App Store-kvitteringer", der tyder på, at udgivelsesdatoen for Mac App Store er overhængende.

Andre noter om det nye OS X-bygge henviser til ændringer til Bonjour, Spotlight, OpenGL (måske yderligere forbedring af spilydelsen) og udskrivning. Udskrivningsreferencen kan referere til en udvidelse af AirPrint-kompatible printere ud over de tolv HP-modeller, som i øjeblikket understøttes til at arbejde med iOS 4.2.1 trådløs udskrivningsteknologi.

Apple meddelte oprindeligt, at Mac App Store ville være ude "inden for 90 dage" af meddelelsen om oktober Mac OS X 10.7, men rygter er siden gået begge veje; nogle siger, at Mac App Store vil blive frigivet inden årets afslutning, og andre antyder, at den bliver skubbet live i januar 2011.

Jeg ville være rigtig glad for at se Mac App Store udgivet inden udgangen af ​​2010, og jeg tror, ​​at chancerne er ret gode, hvis opdateringen af ​​Mac OS X 10.6.6 skubbes til offentligheden i løbet af den næste uge eller to. Lad os holde vores fingre krydsede.