Sådan registreres en HP-printer

Virksomheden Hewlett Packard (HP) opfordrer nye forbrugere, der køber et af sine printerprodukter, til at registrere sig for at modtage visse fordele. Når du tilmelder dig, oprettes der en konto som et resultat, og du modtager hurtigere og mere effektiv service og support; for eksempel hvis du har brug for en reparation. Hvis der er et hardware- eller softwareproblem med printeren, advarer HP dig, da de ved, at du ejer det berørte produkt. Registrering sparer dig tid og holder dig informeret.

Find modelnummeret på HP-printeren i øverste venstre hjørne af frontpanelet, og skriv det ned.

Åbn internetbrowseren, og skriv webadressen i adresselinjen for at åbne HPs webside "Produktregistrering" (se Ressourcer).

Klik på rullemenuen, og vælg derefter dit sprog og din primære anvendelse i de relevante sektioner.

Indtast modelnummeret i afsnittet "Produktnavn / nummer". Brug af HP "Officejet J3680 All-in-One", som et eksempel, ville "J3680" være det nummer, der skal indtastes i dette afsnit.

Klik på knappen "Søg", og vent, indtil websiden går videre til "Registrer dit produkt."

Indtast HP-printerens produktoplysninger og dine personlige oplysninger i de relevante afsnit. Klik også på radioknapperne i afsnittet "Kontaktindstillinger" for at foretage dine valg.

Klik på knappen "Afslut registrering" for at fuldføre registreringen af ​​HP-printeren.

Tips

Ring til HPs "Telefonassistance" -afdeling på 800-474-6836, 24 timer i døgnet, syv dage om ugen, for at få hjælp til printerregistrering.

Advarsler

Hvis du ikke er sikker på nøjagtigheden af ​​dit modelnummer, og det er forkert, vil websiden "Produktregistrering" vise nære matches i afsnittet "Søgeresultater", når du klikker på knappen "Søg". Klik på linket til modelnummer, der bedst matcher din printer for at gå til websiden "Registrer dit produkt".