Sådan justeres skærmstørrelsen på et Mitsubishi-projektions-tv

Mitsubishi fremstiller en bred vifte af produkter, og blandt dem er forskellige linjer med højtydende fjernsyn. Mitsubishi bruger de bedste tilgængelige teknologier og med bagprojektions-tv, der har betydet at flytte fra de tidligere populære katodestrålerør (CRT) til den mere avancerede digitale lysbehandling (DLP). Med de forskellige videokilder, der kan tilsluttes et tv og det varierende billedkvalitet og billedformat for disse kilder, kan billedet på tv'et til tider se anderledes ud. Når dette sker, har Mitsubishi en funktion, der giver dig mulighed for at ændre størrelsen på billedet for at justere det efter din smag.

Tænd for dit Mitsubishi-bagprojektions-tv. Tryk på "Input" -knappen på fjernbetjeningen for at vælge en bestemt videokilde, f.eks. Kabel- / satellitmodtagerboks / DVR eller DVD-afspiller.

Tryk på "Format" -knappen på enten fjernbetjeningen eller frontpanelet på enheden for at justere billedstørrelsen. Valgmulighederne inkluderer "Standard", "Stræk", "Udvid" og (med CRT-modeller) "HD udvid." Bliv ved med at trykke, indtil du finder den optimale billedindstilling for den kilde. Den sidste indstilling, du valgte, gemmes, og billedet vises på den måde, næste gang du ser den kilde.

Gentag processen, når der vises en anden kildeindgang, hvis det er nødvendigt. Forskellige kilder, kanaler og programmer kan kræve en anden indstilling afhængigt af opløsning (HD eller SD) og billedformat for den pågældende kilde eller program.

Tips

Med en DVD-afspiller kan du vælge at ændre billedindstillingen ofte, da niveauet for letterboxing (sorte bjælker øverst og nederst på skærmen) varierer med forskellige film i bredformat.

Dit kabel- eller satellitmodtagerboks kan have sine egne indstillinger for billedformat og billedopløsning, som påvirker billedstørrelsen. indstil dem først for at undgå at skulle ændre indstillingen på tv'et så ofte.