Krav til installation af parabol nettet

Dish Network er en førende udbyder af digitale tv-tjenester i USA. Det giver en bred vifte af video- og lydkanaler, pay-per-view og international programmering samt opgraderingsmuligheder, herunder en digital videooptager og Dish On Demand. Hver kunde modtager standardinstallation af en uddannet professionel.

Installationsaftale

En voksen skal være til stede under aftalen. Informer repræsentanten om antallet af fjernsyn, der tilsluttes, da aftalen kan kræve mere tid til flere fjernsyn. Installationen inkluderer en kortlægning af stedet, udstyrssamling, systemkomponentens jordforbindelse og test og programmering af udstyr. Hvis bygningen har brug for yderligere stik, skal du fortælle repræsentanten, mens du planlægger aftalen.

Kreditkort

For at få Dish Network-satellitsystemet installeret i dit hjem eller din virksomhed skal du angive et gyldigt kreditkortnummer. Dish Network leverer parabol, modtager og fjernbetjeninger uden eller uden omkostninger, og installationsgebyret kan betales ved installationsaftalen eller føjes til den første regning. Derfor bruges kreditkortet kun til kontraktmæssige formål. For eksempel, hvis du misligholder kontrakten, opkræves kreditkortet for de udestående gebyrer på kontoen. Selvom Dish Network gemmer kreditkortoplysningerne, har kundeservicemedarbejdere ikke adgang til dem. Derudover er du ikke forpligtet til at tilmelde dig automatiske betalinger med dette kreditkort.

Uhindret himmeludsigt

Opvasknetværkstjeneste er kun tilgængelig i USA. Fordi satellitter er placeret over ækvator under Texas, skal du have en uhindret udsigt over den sydlige himmel fra dit hjem eller kontor. Hvis høje bygninger eller træer hindrer udsigten, kan de forhindre parabolantenne i at modtage signalet fra satellitterne.

Satellitplacering

Teknikeren kan installere parabolantenne på en ekstern væg eller tag samt på et stativ på jorden. Da mange boligejersammenslutninger, udlejningsejere og lejlighedskomplekser har retningslinjer for placering af parabolantenner, er det nødvendigt at afgøre, hvor satellitter er tilladt inden installationsaftalen. Hvis satellitteknikeren skal vende tilbage til en anden aftale, opkræves der muligvis et ekstra installationsgebyr. Om nødvendigt kan teknikeren installere fadet inde i lejligheden. Lejere skal give skriftlig tilladelse fra udlejer til teknikeren, før satellitsystemet kan installeres.