Sådan løses frosne computerskærme

Når du bruger en computer, er en almindelig irritation, når skærmen fryser. Dette betyder, at musemarkøren og eventuelle knapper på skrivebordet i det væsentlige sidder fast. En skærm kan fryse af flere grunde, herunder et problem med en forbindelse, et programnedbrud eller en fastgjort harddisk. Under alle omstændigheder er en af ​​de sikre måder at løse dette problem på at genstarte computeren. Men fordi musemarkøren ikke er i brug, skal du bruge tastaturet til at kommandere en genstart.

Tryk på "Ctrl" + "Alt" + "Slet" på samme tid. Tryk derefter igen på tastesekvensen for at kommandere en blød genstart. Hvis computeren ikke reagerer, skal du holde tænd / sluk-knappen på computeren nede, indtil computeren lukker ned.

Vent ca. 15 sekunder, og tryk derefter på tænd / sluk-knappen for at tænde computeren igen.

Tryk på “F8”, før computeren starter op. Dette åbner menuen "Avancerede startindstillinger". Vælg "Fejlsikret tilstand."

Lad computeren indlæse skrivebordet i fejlsikret tilstand. Gå derefter til "Start", "Luk ned."

Tryk på tænd / sluk-knappen på computeren for at tænde computeren igen. Lad skrivebordet starte normalt op.

Tips

Kontroller forbindelserne på computeren, inklusive skærmen, netværkskabler og mus. Nogle gange kan ledninger, der ikke er tilsluttet korrekt, medføre, at systemet ikke fungerer korrekt.