Sådan tilføjes WiFi til mit DSL-internet

Wi-Fi kaldes almindeligvis trådløst internet. I det væsentlige er det præcis, hvad det er. Du er sandsynligvis kommet i kontakt med Wi-Fi og ikke engang kendt det. Det kan findes ethvert sted, der har trådløs internetadgang. De "hot spots", som de kaldes, kan ofte findes i caféer, lufthavne og endda boghandlere. Trådløs forbindelse behøver ikke at være begrænset til eksterne destinationer; det kan oprettes i dit eget hjem, forudsat at du selvfølgelig har en hurtig internetforbindelse som DSL eller kabelinternet.

Trin 1

Køb en trådløs router online eller i en elektronikbutik. Selvom der findes flere typer trådløse routere, er et godt all-round valg til typisk hjemmebrug det, der kaldes en "trådløs G" -router.

Trin 2

Afbryd dit DSL- eller kabelmodem fra dets strømkilde, mens du lader det være forbundet til internettet.

Trin 3

Frakobl dit DSL- eller kabelmodem fra din computer. Tilslut derefter enden af ​​ethernet eller USB-kablet, der tidligere var tilsluttet din computer til "Internet" -porten på din router.

Trin 4

Tilslut dit DSL- eller kabelmodem, og tænd det. Når dit modem har oprettet forbindelse til internettet igen, skal du tilslutte din trådløse router og tænde den.

Slut din computer til din router med det medfølgende netværkskabel. Indsæt den software, der fulgte med din router, og følg instruktionerne, som den giver dig for at konfigurere din router. Når du er færdig, skal du trække netværkskablet ud af både din computer og din router. Din computer kan nu oprette forbindelse til routeren via dens trådløse funktioner. De fleste trådløse routere, der sælges i dag, vil bede dig om at aktivere dit trådløse netværk med en adgangskode for at forhindre andre i at bruge dit trådløse netværk uden tilladelse.