Sådan tjener du masser af penge på verdensvinderen

World Winner er et pengespilleside, der giver dig mulighed for at vinde penge ved at spille spil som Bejeweled, Hearts og Bookworm online. Du indbetaler penge på din World Winner-konto ved hjælp af PayPal eller et kreditkort og kan bruge dem til et stort antal spil. Hvert spillet spillet tjener dig også bonuspoint, der kan indløses til belønninger, inklusive mere spilkredit eller gavekort til populære butikker. Der er mange dygtige spillere på World Winner, så det kan være udfordrende at tjene mange penge, men det er muligt.

Tilmeld dig verdensvinderen via et belønningsside som f.eks. MyPoints eller SendEarnings. Disse typer websteder giver belønninger for hver dollar, der spilles på verdensvinderen, hvilket øger mængden af ​​kontanter eller præmier, du kan tjene.

Spil de gratis opvarmningsversioner af spil, inden du hopper ind i kontantkonkurrencerne. Fortsæt med at øve hvert niveau, indtil du jævnligt slår din modstander.

Vælg to til tre spil, som du virkelig kan lide at spille for kontanter. Fokus på et par spil giver dig mulighed for at forbedre og lære de bedste strategier for at vinde.

Begynd med de laveste adgangsgebyrsspil, typisk 75 cent konkurrencer. Disse mindre konkurrencer placerer kun to spillere mod hinanden, hvilket øger oddsene for succes.

Brug "Vind det nu" -funktionen sparsomt. "Vind det nu" giver dig mulighed for at købe de resterende pladser i en konkurrence og hæve prisen. Men hvis der er for mange åbne pletter, vil du ende med at tabe penge på denne måde. Overvej din score og antallet af resterende pladser, før du vælger denne mulighed.

Spil de gratis spil hver dag. På hovedskærmen er der et link til dagens gratis spilindstilling, som kan afspilles to gange. Dette giver dig 20 gratis point om dagen samt en chance for at vinde pengepræmier.

Deltag i Premier Club, hvis det er muligt. World Winner's Premier Club tilbyder ekstra gratis spil, en rabat i Reward Store og en månedlig multiplikator for bonuspoint. Disse incitamenter kan føre til ekstra gratis spilkreditter, så du kan øge din indtjening uden at risikere dine egne penge.

Træk din oprindelige indbetaling fra din konto, når du har fordoblet dine penge. På denne måde, selvom du ender med en tabende række. du har ikke mistet nogen af ​​din oprindelige investering. Fortsæt med at trække et beløb svarende til dit indskud hver gang du fordobler dette beløb.

Tips

Prøv nogle af World Winners andre konkurrenceformater, f.eks. Stigen. Du betaler et adgangsgebyr og udfordrer spillerne op ad en stige med stigende præmieudbetalinger.

Advarsler

Sæt en grænse, som du har råd til. Verdensvinderkonkurrencer er en form for spil, og der er altid en risiko for, at du mister. Fortsæt ikke med at deponere penge, hvis du har mistet din grænse.

Husk, at gevinster er skattepligtige, så afsæt nogle indtægter til at dække skatteforpligtelsen.