Brug en ekstern USB-harddisk med en Time Capsule og spar $$$

Du kan tilslutte en USB-harddisk til en Time Capsule og udvide den tilgængelige diskplads på Time Capsule på den måde. Dette er så tilgængeligt som en netværkshæftet lagringsenhed til dine Mac-sikkerhedskopier eller hvad som helst, og du kan så endda direkte sikkerhedskopiere trådløst til det eksterne drev, der er forbundet til Time-kapslen ved hjælp af Time Machine.

Tilsyneladende har denne funktion eksisteret siden begyndelsen af ​​Time Capsule, men jeg har netop utilsigtet opdaget dette. Dette er fantastisk, fordi det giver dig mulighed for selv at udvide din Time Capsule-lagerplads, hvis du går tom for plads, men også fordi du kan købe den billigere model og derefter bare vedhæfte et stort eksternt drev for at skabe en massiv kapacitet NAS-enhed.

Du har måske set, at Apple annoncerede to nye versioner af Time Capsule, de kommer i 2TB for $ 299 og 3TB for $ 499. Tilbringe en anden $ 200 bare for at få en anden 1 TB lagerplads virker lidt dyrt, og det er præcis hvor jeg fandt spidsen på 9to5mac. I et indlæg hvor de siger, at den nye 3TB Time Capsule-pris er "crazypants", foreslår de at købe 2TB-modellen og derefter bruge din egen 3TB-drev til i alt 5TB storage. Dette er en god ide, og pludselig blev Time Capsule meget mere tiltrækkende for mig, for det betyder mindre penge til mere opbevaring.

Hvis du har lyst til at gøre dette, både Seagate 3TB USB ekstern harddisk og Western Digital 3TB USB eksternt drev er $ 149 med gratis forsendelse fra Amazon. Stack det på din brand spanking nye Time Capsule 2TB, og du har fået dig selv en seriøs trådløs lagerkapacitet.