Sådan snakker du med en levende person på Apple

Så du ringede til Apples hovednummer på 1-800-692-7753 (1-800-MY-APPLE), og du går tabt i en labyrint af automatiserede menuer med en robot, der forsøger at lede dit opkald, nogle gange med succes og undertiden ikke . Ville det ikke være rart at tale med et ægte menneske, der kan hjælpe, snarere end en telefonrobot?

Hvis du er frustreret og forsøger at tale med et levende levende åndedrætsperson ved Apples nummer, har vi fire specifikke tricks til at prøve, når du støder på den automatiserede telefonsvareren, der skal forbinde dig med et menneske med en puls, der arbejder for Æble.

4 måder at faktisk tale med et menneske hos Apple

OK, så du ikke vil snakke med en robot, og du er ikke interesseret i at navigere i en labyrint af muligheder og menupunkter og uendelige forvirrende telefonmenuer drevet af en telefoncentralrobot ... du vil tale med et rigtigt levende menneske på Apple, lad os dække fire måder du kan opnå dette hurtigt:

Tal med en person på Apple, Trick 1:

Tryk gentagne gange på 0 . Til sidst skal du overføres til en person (ja en ægte person!). Dette trick virker for de fleste automatiserede telefonsystemer, da 0 normalt går til operatøren eller en supportperson.

Tal med et menneske på Apple, Trick 2

Fortæl telefonsvareren, at du vil tale med kundeservice ved at gentage "Kundeservice" gentagne gange .

Tal med et menneske på Apple, Trick 3

Et andet goofy trick er det gibberish trick. Når den automatiserede telefonrobot ikke forstår dig, sender den dig straks til en person straks. Så hvis du taler gibberish, når du bliver spurgt, hvad du skal gøre ved hjælp af telefonrobotten, og du måske straks bliver omdirigeret til et menneske.

Du kan også fortælle telefonen auto robot og sige noget som "Kunde Service Repræsentant" og derefter følge det op med nogle gibberish, for eksempel:

Når robotten svarer, vent på ham for at komme til sin første pause og sig "Kundeservicerepræsentant." Robotten vil bekræfte, at han snart vil bringe dig i kontakt med et ægte menneske. Han vil så bede dig om at præcisere, hvilket emne du ringer om. Reagere ikke med et emne ... [i stedet] sige noget mærkeligt. Noget som "Gallupping Butterflies" eller "Indigenous Bicycle Dinosaurs." Sørg for, at dit emne ikke kan forstås af Mr. Roboto. Når du har stymied ham, vil han endelig videresende dig til en reel kundeservicerepræsentant.

Denne hjælpsomme snak af information er bragt til os fra TUAW, hvor den originale plakat skal have haft nogle nylige frustrerende erfaringer med at forsøge at tale med et ægte menneske hos Apple.

Tal med et Apple Human Trick 4:

For hvad det er værd, har jeg fundet ud af, at hvis du ringer til Apples tekniske support (Apple Care) -nummer direkte på 1-800-275-2273, er du næsten altid med det samme til et menneske, så hvis du har tekniske problemer, kan være en bedre løsning end at forsøge at rejse en mekanisk bot på deres generiske 800 nummer.

At tale med en person er ofte den mest nemme og hjælpsomme måde at løse et teknisk problem på, eller hvad som helst med din Apple-konto, bestilling, salg, fragt, uanset. Apple support reps er normalt rigtig gode og veluddannede, og skal kunne hjælpe dig hurtigt.

Har du et trick at snakke med en person hurtigt hos Apple support eller salgstal? Lad os vide i kommentarerne!