Sådan afinstallerer du limera1n og installerer greenpois0n eller omvendt

Så du installerede limera1n jailbreak og nu vil du bruge greenpois0n i stedet (eller omvendt), hvad laver du? Ved hjælp af et værktøj kaldet APTBackup kan vi sikkerhedskopiere alle jailbroken apps og derefter geninstallere et andet jailbreak komplet med alle dine tidligere installerede jailbroken apps.

Ja, denne proces virker for at afinstallere greenpois0n og installere limera1n også. Proceduren er den samme på en iPhone, iPod touch eller iPad.

Afinstaller limera1n / greenpois0n og installer greenpois0n / limera1n

Dette er en proces i flere faser. Du sikkerhedskopierer dine jailbroken apps, afinstallerer den eksisterende jailbreak, så genbruger du iPhone og endelig genopretter jailbroken app backups. Her er de trin, der skal følges:

Trin 1) Backup Jailbroken Apps
Det første du vil gøre, er at sikkerhedskopiere dine installerede jailbroken apps:

 • Download "APTBackup" fra Cydia
 • Kør APTBackup appen og tryk på "Backup" og synkroniser derefter med iTunes for at gemme listen over jailbreak-backup

Trin 2) Afinstaller jailbreaket
Næste skal du afinstallere jailbreaket. Vi har dækket, hvordan man kan fortryde et jailbreak før, men vi dækker det igen her, hvis du ikke er sikker:

 • Slut din iPhone til iTunes
 • Klik på knappen "Gendan" med iTunes
 • Vælg "Ja", som du gerne vil gendanne din iPhone og sikkerhedskopiere dine filer
 • Lad gendannelsesprocessen gå, din iPhone vil genstarte sig selv og din jailbreak vil være væk

Trin 3) Geninstaller en ny jailbreak
Nu hvor du har en genoprettet jailbreak-fri iPhone, kan du gå videre og bruge det andet jailbreak du vil installere.

 • Vælg det jailbreak du vil bruge: greenpois0n download eller limera1n download
 • Gå gennem jailbreak processen som sædvanlig med enten nytteværdi
 • Jailbreaking er let, følg vejledningen eller en af ​​vores vejledninger: Hvordan jailbreak med limera1n eller hvordan man jailbreak med Greenpois0n
 • Når iPhone er jailbroken, skal du installere den tidligere nævnte APTBackup fra Cydia
 • Tryk på "Gendan" fra APTBackup for at geninstallere alle de jailbroken apps, du tidligere havde installeret

Det er virkelig alt der er til det. APTBackup er ikke en ægte backup-løsning, det gør bare en omfattende liste over alle de apps, du tidligere havde installeret, og derefter kan denne liste henvises igen via APTBackup for at gendanne alle dine jailbroken apps, så Cydia kan genindlæse dem alle.

Limera1n vs Greenpois0n, hvorfor enten?

Bortset fra at nogle mennesker har problemer med at installere den ene eller den anden, ser jeg ikke forskellen. Slutresultatet er det samme, du har en jailbroken enhed. Hvorfor vælge den ene eller den anden? Personligt valg jeg gætter på. Jeg har ingen mening om greenpois0n vs limera1n debat, begge jailbreaks fungerer fint for mig, og jeg er ikke rigtig bekymret for iPhone hacker politik, der har forårsaget meget af debatten mellem de to udgivelser. Vælg en og gå med den, eller hvis man ikke arbejder for dig, skal du bruge den anden. De er begge lavet af talentfulde hackere, og hver fortjener deres egen kredit.

Du kan også helt unjailbreak iPhone, hvis du vil, det anbefales stærkt, hvis du har til hensigt at bringe din iPhone til Apple eller AT & T for service. Jailbreaking er ikke ulovligt, men det vil generelt annullere din garanti med Apple, medmindre du fortryder den før service.