Sådan afinstalleres Call of Duty 4 Patch 1.7

For at kunne spille multiplayer-versionen af ​​"Call of Duty 4" online skal du finde en multiplayer-server, der er kompatibel med den version af det spil, du kører. Hvis du har problemer med at finde multiplayer-servere, der er kompatible med 1.7-patchversionen af ​​"Call of Duty 4", er en løsning at nedgradere din version af spillet til den mere populære 1.6-patchversion. For at nedgradere den version af "Call of Duty 4", du spiller, skal du fjerne og derefter geninstallere "Call of Duty 4" til din computers harddisk.

Klik på menuknappen "Start" på skrivebordet, og klik derefter på genvejen "Kontrolpanel" i højre side af pop op-menuen.

Dobbeltklik på genvejen "Tilføj eller fjern program" i vinduet "Kontrolpanel". Dette får "Tilføj eller fjern program" til at starte.

Klik på "Call of Duty 4" i feltet "Aktuelt installerede programmer", og klik derefter på "Fjern". Følg alle anvisningerne på skærmen for at fjerne programmet fra din harddisk.

Indsæt installationsdisken "Call of Duty 4" i diskdrevet. Dette får kommandoprompten til autoplay til at starte.

Klik på "Installer" på pop op-kommandoprompten. Følg alle anvisningerne på skærmen for at geninstallere "Call of Duty 4" uden 1,7-patch på din computer.

Tips

Når du har geninstalleret "Call of Duty 4" på din computer, anbefales det at downloade og installere 1.6-patch, fordi de fleste multiplayer-servere bruger denne version. Se "ressourcer" for download-siden til 1.6 patch.

Advarsler

Du kan kun oprette forbindelse til multiplayer-servere, der kører den samme version af "Call of Duty 4" som dig.