Sådan sendes en fax med Kinkos

Kinko's, også kendt som FedEx Office, er en praktisk mulighed for dem, der har brug for at sende eller modtage en fax, men ikke har deres egen faxmaskine. Faxmaskinerne hos Kinko er selvbetjening og kan sende og modtage både indenlandske og internationale faxer ifølge selskabets hjemmeside.

Medbring dine papirer, der skal faxes, til en Kinko i nærheden af ​​dig. Der er 1.700 Kinkos lokationer i USA. Kinko's leverer også gratis faxomslag til deres kunder.

Køb et Kinkos forudbetalte kort fra en medarbejder ved frontdisken eller ved en selvbetjeningsmaskine, hvis de tilbyder et i en butik. Kinko's tilbyder også muligheden for at betale for din fax med betalingskort eller kreditkort.

Indsæt dit Kinkos forudbetalte kort eller dit kredit- / betalingskort i faxkortlæseren til betaling. Faxpriser er angivet på faxmaskinen og kan variere forskellige steder.

Læg dine papirer, der skal faxes sammen med faxforsiden i faxmaskinen. De fleste faxmaskiner kræver, at papirerne lægges med forsiden nedad, men hvis du har spørgsmål om, hvordan du ilægger din fax, så spørg en medarbejder.

Tast faxnummeret, og tryk på send. Papirerne, der bliver faxet, begynder langsomt at føres gennem faxmaskinen. Hvis der synes at være et problem med papirerne, der føres ind i en maskine, skal du kontakte en medarbejder.

Vent på siden med faxbekræftelse. Kinko's tilbyder en faxbekræftelsesside, hvor kunderne fortæller dem, at faxen er sendt.

Elementer, du har brug for

  • Papir, der skal faxes

  • Fax nummer

  • Penge