Lav sider Åbn nyt tomt dokument som standard på Mac

Sider på Mac indstiller normalt til en række dokumentåbningspaneler og nye dokumentskabeloner, men hvis du typisk bruger sider på Mac til at oprette nye Sider-filer, kan du måske sætte pris på at lancere appen direkte i et nyt blankt dokument.


Hvis du vil ændre appen Sider, så den som standard åbner i et nyt blankt dokument, der er klar til dine tekstbehandlingsbehov, vil du gerne gå ind i appindstillingerne, her kan du se:

  1. Træk menuen "Sider" ned og vælg "Indstillinger"
  2. Under fanen "Generelt" finder du "Til nye dokumenter" og vælger "Brug skabelon: Blank" (Alternativt kan du ændre standard ny dokumentskabelon til noget andet)
  3. Luk ud af præferencer, ændringer vil blive bemærket ved næste app lancering

Med dette justeret, næste gang du starter Sider app, bliver det som standard at åbne et nyt blankt dokument i stedet for skabelonvalgeren.

Ligesom alle andre indstillinger kan du justere dette og ændre det tilbage til standardadfærd for at åbne ind i skabelonvalgeren, hvis det ønskes.

Du kan også ændre dette via standardkommandoer, hvis du er så tilbøjelig, eller du har lyst til at automatisere opsætningen på tværs af flere Mac-implementeringer.

defaults write com.apple.iWork.Pages NSShowAppCentricOpenPanelInsteadOfUntitledFile -bool false

Hvis du ændrer 'false' til 'true', returneres indstillingen til standardindstillingen via terminalen også.

Noget andet værd at overveje er, at hvis du trækker og slipper en fil i sider, eller hvis du lancerer et dokument direkte i sider, f.eks. For at åbne en docx-fil, vil skabelon- og blanke dokumentvisninger blive sprunget over, og i stedet appen Sider vil lancere direkte i det åbnede dokument i stedet.