Sådan låser du op for Alcatel-telefoner

Alcatel er et Hong Kong-baseret firma, der designer innovative og stilfulde mobiltelefoner. Deres telefoner har tendens til at være i den højere ende af omkostningsspektret og sælges således ofte som en pakke af telefonoperatørerne. I bytte for en to-årig kontrakt kan du købe telefonen til en lavere pris, hvilket betyder, at den ofte bliver låst, hvilket forhindrer dig i at bruge den med en anden operatør.

Trin 1

Ring til det telefonselskab, som du har service hos, og bed om oplåsningskoder, hvis din servicekontrakt er udløbet. Dette skal være dit første skridt. De er dog ikke lovligt forpligtet til at give dig koder. Vær vedholdende, men det er stort set op til den kundeservicemedarbejder, du har at gøre med. Hvis de nægter at afvise, så spørg om at tale med en vejleder.

Trin 2

Få IMEI-nummeret fra din Alcatel-telefon ved at ringe * # 06 # og vente på, at en 15-cifret kode vises. Dette er dybest set en seriekode, som din operatør bruger til at identificere din telefon. Skriv koden ned. Gå til trin 6, hvis du får koden fra dit telefonselskab.

Trin 3

Find et websted, der tilbyder oplåsningskoder til Alcatel-telefoner til salg. Nogle af disse inkluderer UnlockItnow, FoneZone og Unlocking.com. Disse sider vil sælge dig koder for mellem $ 12,99 og $ 29,99 fra og med 2010.

Trin 4

Gå til det sted, hvor du vil købe dine koder, og indtast IMEI-nummeret i den første boks. Du bliver derefter nødt til at vælge mærket som Alcatel og finde modellen ved siden af ​​det i det næste rullemenu og klikke på "Købskoder". Indtast dine kreditkortoplysninger og en e-mail-adresse, hvor du kan modtage koderne, og klik derefter på "Send".

Trin 5

Tjek din e-mail om en dag eller to, og hent oplåsningskoderne.

Trin 6

Sluk for din telefon, og tag batteriet ud. Fjern SIM-kortet.

Tænd din Alcatel-mobil uden SIM-kort. Indtast #0000CODE # hvor "CODE" er oplåsningskoden. Indtast derefter #0001KODE#. Din telefon genstarter, og når den tændes igen, får du en besked om, at den er låst op.