Sådan bruges en AT&T Uverse Router med en Vonage VoIP

AT&T Uverse er en teknologi, der bruger fiberoptisk kabler til at give hurtig internetforbindelse. Denne øgede internethastighed tillader et hurtigt, konsistent signal, når du bruger din Vonage Voice over Internet Protocol (VoIP) -tjeneste. Desværre, når du konfigurerer din router, kan du opleve tekniske problemer i betragtning af Vonage VoIP-adapteren og Uverse er begge routere. Der kan være to muligheder, når du strukturerer din AT & T-router med Vonage-opsætningen.

Forbindelsesmulighed 1

Trin 1

Tag et Ethernet-kabel, der fulgte med din Vonage-router, og tilslut det til Ethernet-porten mærket "Internet" og tilslut den anden ende af Ethernet-kablet til Ethernet-porten mærket "Internet" bag på din AT&T Uverse-router.

Trin 2

Tag et andet Ethernet-kabel, og slut den ene ende af det til din computers tilgængelige Ethernet-port, og sæt den anden ende i en tilgængelig Ethernet-port på bagsiden af ​​AT&T Uverse-routeren.

Sæt et telefonstik fra bagsiden af ​​din Vonage-adapter til den fasttelefon, du planlægger at bruge. Saml din modtager til din telefon for at kontrollere, om der er ringetone.

Forbindelsesmulighed 2

Trin 1

Tilslut din Uverse routers Ethernet-kabel fra den ene ende af routeren mærket "Internet" til bagsiden af ​​din nærmeste computer Ethernet-port.

Trin 2

Sæt din telefonledning i bagsiden af ​​din router / modem og i din nærmeste telefonstik.

Trin 3

Tilslut et Ethernet-kabel fra bagsiden af ​​din Vonage-router mærket "Internet" til en tilgængelig port på din Uverse-router.

Sæt en telefonlinje fra bagsiden af ​​din Vonage-router til den valgte fasttelefon. Forsøg at foretage et opkald.