Flash på iPhone er her med Skyfire

Hvis du har været ved at dø for at se Flash-video på din iPhone, vil du være glad for at høre om udgivelsen af ​​Skyfire. Skyfire er en alternativ webbrowser til iPhone, der giver dig mulighed for at se Flash-videoer på enheden, det gør det ved at konvertere Flash til HTML5 på farten. Når Flash-videoen er klar til at se, skal du trykke på afspilningsvideoikonet nederst på Skyfire for at indlæse videoen som HTML5. Dette er selvfølgelig ikke fuld Flash support, men det handler om så tæt som iPhone nok vil komme uden at jailbreaking enheden.

Skyfire Web Browser er beregnet til iPhone og iPod touch, men fungerer også på iPad. Det koster $ 2, 99, og du kan få Skyfire Web Browser fra iTunes Store.

Beskrivelsen på App Store siger, at $ 2, 99 download er en 'Special Early Adopter Price', som vil tyde på, at det er forpligtet til at koste mere i fremtiden. Jeg har endnu ikke prøvet appen selv, men det får gode anmeldelser på App Store, såvel som fra New York Times og Engadget.

Opdatering: Skyfire blev midlertidigt fjernet fra App Store af bygherren, de udgav følgende sætning og forklarede hvorfor:

Skyfire til iPhone er blevet modtaget med utroligt begejstring. På trods af vores bedste forsøg og forudsigelser overstiger efterspørgslen langt vores oprindelige fremskrivninger.

Brugeroplevelsen klarede sig godt i de første par timer, men efterhånden som bølgen fortsatte steg spidsbelastningen på vores servere og båndbredde til videooplevelsen at nedbryde.

Således er vi effektivt 'udsolgt' og vil midlertidigt ikke acceptere nye køb fra App Store. Vi arbejder meget hårdt på at øge kapaciteten og vil acceptere nye køb fra App Store, så snart vi kan understøtte det.

Vi er meget taknemmelige for efterspørgslen. Inden for 5 timer blev Skyfire til iPhone den øverste grosser app, den tredje højeste betalte app samlet og den øverste applikation i kategorien Hjælpeprogrammer. Wow!

Vær så venlig at bære med os, da vi bringer vores kapacitet i tråd med den utrolige efterspørgsel - hold dig indstillet.

Tak, Robert.

Det lyder som om appen vil være tilgængelig igen, når de regner med deres båndbredde situation.