Sådan konverteres gammel mobiltelefon til betaling pr. Brug

Måske har du besluttet, at en kontrakttelefon bare ikke passer dig længere, eller du prøver at være mere omkostningseffektiv ved at gå forudbetalt (betaling pr. Brug). Uanset hvad der er tilfældet, hvis du har en gammel kontraktstelefon, kan du muligvis konvertere den forudbetalt. Visse virksomheder glæder sig over tanken om at genbruge dit pensionerede håndsæt på denne måde, mens andre virksomheder kræver, at du køber et nyere håndsæt for at høste fordelene ved betaling pr. Brug.

Opsætning af service

Trin 1

Ring til din tidligere tjenesteudbyder for at sikre, at din telefonmodel kan bruges som en forudbetalt telefon. Nogle telefoner er forældede og kan ikke bruges som pay-per-use-telefoner.

Trin 2

Gå ind i butikken eller online, og vælg en forudbetalt plan til din telefon. Dette kan være en top-up-konto, hvor du betaler en fast pris i et bestemt antal minutter, eller en løn efter dagsplanen, hvor du betaler et gebyr bare de dage, du vil bruge din telefon.

Tag batteridækslet af din gamle telefon, og fjern SIM-kortet. Indsæt det nye SIM-kort på plads, og luk telefonen igen. Tænd for telefonen, og følg vejledningen på skærmen for at indstille dato og klokkeslæt.

Registrering af din telefon

Trin 1

Skriv SIM-kortnummeret ned. Du kan finde dette nummer trykt på bagsiden af ​​dit SIM-kort. Skriv også telefonens IME-nummer ned. Dette nummer er placeret under batteriet på telefonen.

Trin 2

Følg instruktionerne i din opstartsguide for at registrere din telefon. Du bliver nødt til at have de numre, du har skrevet ned, sammen med nogle generelle kontooplysninger såsom dit navn, adresse, fødselsdato og områdekode, som du vil have dit nummer i.

Føj dine minutter til telefonen. Nogle forudbetalte planer leveres med gratis opstartstid. Dette tilføjer automatisk sig selv på telefonen.