iOS 4.1 på iPhone 3G hastighed + ydeevne

Opdatering: IOS 4.1 løser den hurtige hastighed i iPhone 3G for det meste, jeg anbefaler stærkt at installere denne opdatering.

Apple annoncerede iOS 4.1 til en stor hooray fra iPhone 3G-ejere, da iOS 4.1 opdateringen tilsyneladende løser hastighedsproblemerne på 3G. Men hvordan går iPhone 3G faktisk med iOS 4.1? Jeg kan godt lide rigtige verdenstests, og denne video fra LifeHacker demonstrerer hastigheden på 3G'et med iOS 4.1.

iOS 4.1 + iPhone 3G ydeevne

Hvis du ejer en iPhone 3G, og du kører iOS 4, har du helt sikkert lidt af præstations- og hastighedsproblemerne. At sige, at iOS 4 kører langsomt på iPhone 3G er en underdrivelse, det går forfærdeligt langsomt næsten til punktet at være ubrugbart.

Det store spørgsmål handler om iOS 4.1-hastighed ... her er videoen:

Som du kan se i videoen, løber iOS 4.1 meget bedre på 3G iPhone. Det er for det meste gode nyheder: Google Maps er lydhør igen, du kan faktisk skrive en SMS-besked på under 5 timer, og åbning af apps er hurtigere igen. Lifehacker bemærker, at fotos og Safari bare er lige hurtigere med iOS 4.1, men enhver hastighedsforbedring er bedre end ingen i min opfattelse. Bare forvent ikke at opnå ydeevnen til iPhone 3GS og iPhone 4, da deres hardware er langt bedre end 3G.

Jeg glæder mig til yderligere at teste iOS 4.1 med min ældre iPhone 3G og se, om nogle af de tips til at fremskynde den langsomme iPhone 3G + iOS 4 fungerer dobbelt godt i den nyere iOS-version. Jeg bruger ikke Spotlight på iPhone, så jeg vil helt sikkert holde det deaktiveret. Måske med den seneste opdatering og nogle tweaks, kan vi faktisk få en brugbar iPhone igen? Woohoo!

Du kan downloade iOS 4.1 lige nu, hvis du er en udvikler, resten af ​​verden skal vente til en gang i næste uge for fuld udgivelse med sine forskellige rettelser og forbedringer af funktioner. iOS 4.1 er kun til iPhone 3G, 3GS, iPhone 4 og iPod touch. IPad vil få iOS 4.2 i november.