Sådan vender du iOS 9.1 til iOS 9, forlader Beta Bag

Mange brugere af iPhone, iPad og iPod touch kører iOS 9.1 via beta-programmet, og selvom der ikke er noget galt med at blive lagt i iOS 9.1-frøet, kan nogle brugere ønske at vende tilbage til iOS 9 i stedet for forskellige grunde. Det skal påpeges, at nedgradering er virkelig ikke nødvendigt for de fleste, da iOS 9.1 generelt er ret stabil, som det er, men hvis du vil køre den endelige iOS 9 build i stedet, vil det komme dig der.

Hvis du er bekendt med nedgradering, vil du se, at at gå til iOS 9 fra iOS 9.1, svarer til nedgradering til iOS 8.4.1, bortset fra at du ikke behøver at downloade eller bruge nogen IPSW-filer. Du skal bruge en computer med en ny version af iTunes, og enhederne, der oplader USB-kabel, dog.


Bemærk processen med at vende tilbage fra iOS 9.1 til iOS 9 vil også tørre iPhone, iPad eller iPod touch. Du vil kunne gendanne fra en tidligere backup, hvis du har en, der er kompatibel med iOS 9, dog. Hvis du ikke gør det, vil du sandsynligvis gerne blive på iOS 9.1.

Sådan nedgraderes iOS 9.1 til iOS 9

  1. Lav en frisk backup af iPhone, iPad eller iPod touch til iCloud eller iTunes, helst begge
  2. Start iTunes på en Mac eller pc, og sørg for, at den er opdateret til den nyeste version
  3. Sluk iOS-enheden, hvis du ikke har gjort det endnu
  4. Slut iPhone, iPad eller iPod touch til computeren med dets USB-kabel, mens du samtidig holder nede Hjem-knappen
  5. Fortsæt med at holde hjemme-knappen, indtil skærmbilledet skifter til et iTunes-logo og en "connect to iTunes" -skærm. ITunes skal på nuværende tidspunkt advare dig om, at det har registreret en enhed i genoprettelsesfunktionen
  6. Vælg "Gendan", og iTunes vil slette enheden og alle data
  7. Når du er færdig, genstarter enheden som normalt og går gennem den typiske opsætningsskærm
  8. Angiv enten enheden som ny (uden nogen af ​​dine data), eller vælg for at gendanne fra en sikkerhedskopi

Når enheden er blevet gendannet til iOS 9 fra iOS 9.1, kan du måske slette betaprofilen og slette enheden fra beta-programmet, hvis du ikke vil modtage flere betaversioner på enheden.

Er det nødvendigt? Jeg vil argumentere nej, hvis du er på iOS 9.1, kan du lige så godt blive der, men nogle brugere kan måske finde, at de hellere vil være på iOS 9.0 af forskellige årsager, uanset om det er at forlade beta-programmet og stoppe med at få beta bygger, for kompatibilitet, fejlfinding eller noget andet.

Og forresten, hvis du er på iOS 9.1, kan du også nedgradere tilbage til iOS 8 ved at bruge denne metode til at vende tilbage fra iOS 9 til iOS 8.4.1, men du skal få de nødvendige firmware filer til det.