Sådan finder du en DWI-arrestation i Louisiana

Louisiana forsyner folk med at køre i beruset arrestordre online. Politiets afdelinger, amtsembedsmænd og offentlige databaser er tre af de mest almindelige veje til at få information. Du kan også anmode om DWI-arrestationsoptegnelser i Louisiana via mail.

Find en DWI-arrestation i Louisiana

Trin 1

Åbn Black Book Online-hjemmesiden. Det har adskillige internetressourcer. Rul lidt ned, og klik på linket, der lyder "Louisiana." Tryk på linket med titlen "Court Records", og vælg derefter den rette domstol i et Louisiana-amt, hvor du vil finde en DWI-arrestation. Følg vejledningen. Du kan blive bedt om at indtaste en persons for- og efternavn på et eller andet tidspunkt.

Trin 2

Send en formular til anmodning om kriminel historie for at finde en DWI-anholdelse i Louisiana. Du kan finde en på et hvilket som helst Louisiana State Police-kontor, eller du kan downloade en kriminel historie-autorisationsformular online på State of Louisiana-webstedet. Rul ned, når du åbner websiden, og klik på linket "Autorisationsformular".

Trin 3

Besøg County Clerk of Court Records for Louisiana-webstedet. Det har en liste over hvert amt i staten. Klik på et af linkene i venstre eller højre kolonne på siden. Rul langs den nye side, og klik på et hvilket som helst link, der leder dig til din ønskede amtmand. Indtast passende oplysninger (efternavn og fornavn i de fleste tilfælde) for at finde en DWI-arrestation i Louisiana.

Få en politi-erklæring fra lokal retshåndhævelse. Politistationer har for eksempel alle journalafdelinger. Når nogen bliver arresteret, udfylder en politibetjent et dokument (anholdelsesbekendtgørelsen) om de specifikke omstændigheder omkring en persons anholdelse - adresse eller gade, vartegn og endog vidneerklæringer og hvad en fange siger ved anholdelsen. Find en DWI-arrestation i Louisiana ved at bede om denne offentlige optegnelse. Det kan have vidneerklæringer og yderligere detaljer, der hjælper dig med at få yderligere baggrund vedrørende en arrestering af DWI - folk bruger ofte denne tilføjede detalje i kriminelle forsvar.