Hvad er den hurtigste måde at blive ophøjet med Orgrimmar i "World of Warcraft"?

Omdømme med fraktioner i spillet "World of Warcraft" belønner spillere med forskellige ting og forbedringer. Der er mange forskellige måder at hæve dit omdømme eller "rep" til Exalted med Horde-fraktionen i Orgrimmar i "World of Warcraft." Afhængigt af dit niveau kan du vælge at få ry ved at søge, iført en Orgrimmar-tabard i fangehuller, PvP eller Argent-turneringen. Dit valg af metode afhænger af dine andre mål i spillet. Hvis du samler beslag, giver Argent-turneringen dig Orgrimmar ry og adgang til mange specielle kæledyr og beslag. Hvis du vil have Loremaster-præstationen, er questing den bedste strategi.

Måder at øge omdømme gevinster

Guildmedlemskab kan øge den hastighed, hvormed du får omdømme. Medlemskab af et niveau 5-orden giver Guild Perk "Mr. Popularity", som øger omdømme med fem procent. Medlemskab i et niveau 11-orden giver en højere version af "Mr. Popularity", der øger omdømme med 10 procent. Disse procentvise stigninger gælder for alle omdømme gevinster fra quests og tabards.

Questing for Reputation

Mange quests givet af orker, spredt over hele Azeroth belønner dig med Orgrimmar ry. Kig efter områder med flere orc quest-kæder til effektiv omdømme slibning. Store klynger af quests, der giver Orgrimmar ry, starter i Orgrimmar, Durotar og Barrens. Grom'gol i Stranglethorn tilbyder et par søgen kæder for Orgrimmar omdømme. På niveau 58 og derover kan du prøve Hellfire Penisula i Outlands. I Northrend, på niveau 68 og derover, er Borean Tundra det bedste område for Orgimmar omdømme, selvom der også er orc questgivers i Dragonblight og andre områder ..

"Splash" omdømme

På mange quests for de andre Horde-byfraktioner, Undercity, Thunder Bluff, Darkspear Trolls og Silvermoon City, får du muligvis "splash" eller "spillover" ry for Orgrimmar ud over det vigtigste ry for questen.

Argent turnering

Argent-turneringen, nord for Dalaran i Northrend, tilbyder daglige quests, der giver betydelige mængder Orgrimmar-ry, såvel som præstationer, titler, monteringer og kæledyr.

Tabard Omdømme

Når du når "venligt" med Orgrimmar, kan du købe en tabard fra Orgrimmar Quartermaster, der ligger i nærheden af ​​Orgrimmar-flyvevejen. Hvis du bærer tabard i din karakters tabard slot, vil alt omdømme, der opnås i fangehuller, gå mod Orgrimmar omdømme.

PvP: Alterac Valley Turn-Ins

Hvis du kan lide at PvP, slib Orgrimmar og Frostwolf omdømme i Alterac Valley slagmarken. Gennemfør slagmarkens quests og aflever kød, blod og rustning, der falder fra Alliance-lig til NPC'er i Frostwolf-baseområdet for Orgrimmar og Frostwolf-omdømme.

Dagbøger

Daglige quests i "World of Warcraft" giver dig mulighed for at gentage en quest igen og igen. Nogle quests i Orgrimmar hjælper dig også med at hæve dit omdømme langsomt men sikkert over tid. For eksempel giver Orgrimmars daglige madlavningsopgaver 250 Orgrimmar-ry.

Tøjkvartister blev fjernet

Inden frigivelsen af ​​"Cataclysm" -udvidelsespakken kunne spillerne gøre gentagelige stofdonationsopgaver for at hæve byens omdømme. Tøjdonationsopgaver for alle byer blev fjernet i Cataclysm.