Sådan oprettes dit eget vejrwebsted gratis

AccuWeather.com tilbyder et gratis vejrmodul til dit websted. Den kommercielle vejrudsigtsudbyder giver dig mulighed for at tiltrække og holde flere besøgende på dit websted med dynamiske scripts, som du kan integrere, hvilket skaber dit eget gratis vejrwebsite. Modulet viser kort, aktuelle forhold, radar, temperaturer og din prognose i et grafisk billede. AccuWeather.com's produkt er mærket netWeather.

Trin 1

Besøg AccuWeather-webstedet (se nedenfor) og klik på knappen "Get My netWeather".

Trin 2

Vælg dine måleenheder - metrisk eller imperial; vælg dit sprog, og vælg et postnummer til dine vejrdata. Klik på knappen "Næste".

Trin 3

Vælg den størrelse, du gerne vil have din integrerede kode. Dette måles i pixels og går op til 630 x 440, hvilket pænt udfylder en webside med noget hvidt rum som en kant. Vælg temaer og farver.

Trin 4

Klik på "Næste", og accepter vilkårene. Websidekoden vil være i venstre tekstfelt. Klik på "Fremhæv denne kode." Højreklik for at åbne menuen og vælg "Kopier".

Åbn din webside til redigeringssoftware, og indsæt den kopierede kode i hjemmesiden. Indsæt koden mellem og tags. Gem siden.