Opret et nyt id på Gmail.com

Oprettelse af et e-mail-id på Gmail er en simpel proces. Oprettelse af en Gmail-konto giver dig også adgang til andre Google-produkter ved hjælp af det samme brugernavn og adgangskode, som du bruger til Gmail. Oprettelse af en Gmail-konto er gratis, og du kan have flere konti, hvis du ønsker det, så længe du bruger forskellige brugernavne til hver konto.

Hvor skal vi hen

Brug en computer med internetadgang til at navigere til mail.google.com. Klik på knappen "Opret en konto", og du overføres til en ny side med registreringsformularen. Hvis du allerede har et Google-bruger-id, skal du klikke på "Hvis du allerede har en Google-konto, kan du logge ind her", der findes på Gmail-registreringssiden, for at føje Gmail til dine Google-produkter ved hjælp af dette ID.

Vælg et ID

Beslut om dit bruger-id, som vil blive brugt som en del af din e-mail-adresse. Det brugernavn, du vælger, vil være starten på din e-mail efterfulgt af "@ gmail.com." Indsæt det ønskede bruger-id i feltet kaldet "Ønsket login-navn" på tilmeldingsarket, og tryk derefter på knappen for at sikre, at det ønskede navn er tilgængeligt. Hvis det ikke er tilgængeligt, skal du vælge et andet ID og kontrollere igen.

Vælg et kodeord

Indtast en adgangskode, som du kan huske, og inkorporer tal eller andre tegn for at øge sikkerheden for din adgangskode, hvis det er muligt. Gmail-tilmeldingssiden har en indikator for adgangskodestyrke, der informerer dig, hvis din adgangskode er stærk eller svag. Din adgangskode skal være mindst otte tegn lang. Hold din adgangskode sikker, da du vil bruge den til at logge på Gmail og andre Google-produkter.

Fuldfør registrering

Udfyld resten af ​​registreringsformularen inklusive dit navn, sted, fødselsdato og alternative e-mail-adresse. Den alternative e-mail bruges til at bekræfte din konto og også i tilfælde af at du glemmer din adgangskode eller dit brugernavn. Under sektionen adgangskode kan du markere et afkrydsningsfelt, hvis du vil forblive logget ind. Marker ikke afkrydsningsfeltet for at forblive logget ind, hvis du bruger en offentlig eller delt computer. Du kan også vælge eller fravælge knappen Webhistorik. Hvis du markerer afkrydsningsfeltet ud for "Aktivér webhistorik", husker Google dine søgeudtryk for at forbedre søgetjenesten. Hvis du ikke vil have denne service, skal du lade feltet ikke være markeret. For at afslutte registreringen skal du vælge et sikkerhedsspørgsmål og acceptere servicevilkårene og derefter indtaste ordbekræftelsen, inden du trykker på knappen "Jeg accepterer".