Sådan tilslutter du en DVR med en antenne

De fleste digitale videooptagere (DVR'er) er designet til at arbejde specifikt med tv-apparater tilsluttet kabel- eller satellitudbydere. Det er dog muligt at tilslutte en DVR til et tv med bare en antenne og optage over-the-air tv-stationer. Husk, at ikke alle DVR'er muligvis har det nødvendige udstyr til at få dette til at fungere. Du skal også bruge et digitalt tv for at forenkle tingene. en digital konverterboks vil være en ekstra mellemmand, der kan forstyrre din tilslutning.

Sørg for, at din DVR har en indbygget tuner; dette vil være nødvendigt for at skifte kanal. En Tivo DVR har en indbygget tuner, men DirecTV DVR'er gør det ikke. DVR'en skal også have en RF koaksial indgangsport.

Fastgør antennen til DVR's RF koaksiale indgangsport. Find et passende sted til montering af antennen for den bedste modtagelse. Jo højere du monterer antennen, jo bedre; Sørg for, at antennen er så langt fra anden elektronik som muligt.

Tilslut DVR-udgangen til tv-apparatet. Tilslut det til en af ​​tv'ets hjælpevideokanaler ved hjælp af enten RCA-kompositkabler (gul, rød og hvid) eller komponentkabler (rød, grøn og blå video med rød og hvid lyd). HDMI kan også være en mulighed.

Tilslut og tænd alle enheder. Indstil tv'et til den indgangskanal, der svarer til den kabelforbindelse, du brugte. Brug DVR-tuneren til at skifte kanal.

Følg din DVRs instruktioner for at optage det, der udsendes i øjeblikket, eller forudindstille det til at optage noget på forhånd.