Sådan opbygges en computer til CCTV-overvågning

Den høje pris på de fleste kommercielle CCTV-overvågningssystemer (lukket kredsløb) har ført til udviklingen af ​​pc-baseret software, der kan gøre din computer til et stærkt CCTV-system. Evnen til at bruge standard USB-kameraer eliminerer behovet for at købe dyre sikkerhedskameraer. Hvis du er villig til at gøre lidt arbejde, kan du bygge din egen computer til CCTV-overvågning, der koster øre på dollaren uden at betale for hjælp fra en professionel. Dit specialbyggede CCTV-system kan konfigureres til dine individuelle specifikationer og krav. Selv avancerede funktioner som bevægelsesdetektering og online videostreaming er mulige med moderne software.

Trin 1

Vælg den computer, du vil bruge til at overvåge og optage dine CCTV-feeds. Selvom pc'en skulle have været bygget inden for de sidste 10 år, behøver den ikke at være utrolig ny eller kraftfuld. En brugt computer er fint, bare sørg for, at den har nok ledig plads på harddisken til at imødekomme dine videooptagelsesbehov. Hvis du ønsker at se dine kameraer eksternt, skal du slutte dem til en bredbåndsinternetforbindelse.

Trin 2

Find et sikkert sted at installere computersystemet. Du vil have, at det er ude af vejen, og et sted vil en ubuden gæst sandsynligvis ikke lægge mærke til det. Hvis det let kan ses, kan nogen simpelthen stjæle eller ødelægge computeren, og al din dokumentation vil gå tabt for evigt. På den anden side vil du have, at computeren skal være så tæt på kameraernes placering som muligt, da du bliver nødt til at køre ledninger til dem.

Trin 3

Monter dit USB-videokamera (er). Du kan kun bruge et kamera eller så mange kameraer, som din software understøtter. Regelmæssige USB-webkameraer er perfekte til overvågningsarbejde. Du kan bruge USB-forlængerkabler til at forbinde kameraerne op til fem meter (16,5 fod) fra computeren. Ud over det vil du overveje en USB-signalforstærker for at sikre et videofeed af høj kvalitet. Hvis du vil have flere kameraer i slutningen af ​​din USB-ledning, kan en USB-hub bruges til at opdele signalet.

Installer din overvågningssoftware. Du kan vælge at købe kommercielle produkter såsom Digi-Watchers sikkerhedspakke til webkameraer eller bruge en gratis eller open source-løsning som f.eks. Dorgem-projektet, der er tilgængeligt fra Sourceforge (se Ressourcer nedenfor). Når du vælger din software, skal du huske dine individuelle behov, f.eks. Hvor mange kameraer du bruger, hvis du har brug for fjernadgang fra en anden computer, og hvis du har brug for tidsplanlægningsfunktionalitet. Medmindre du vil optage direkte videooptagelser, vil software med en bevægelsesdetekteringsfunktion forhindre dit system i at optage perioder, hvor intet ændrer sig, hvilket sparer værdifuld harddiskplads.