Sådan øges den virtuelle hukommelse i Windows

Når din computer udfører en opgave, gemmer den de data, den arbejder med på et af to placeringer: RAM eller harddisken. Hvis din computer løber tør for den fysiske hukommelse, har den brug for at udføre en handling, flytter den data til en personsøgningsfil på din disk. Denne personsøgningsfil fungerer som virtuel hukommelse, som pc'en kan bruge som supplerende eller backup hukommelse. Windows 8 indstiller automatisk personsøgningsfilen til tre gange mængden af ​​fysisk hukommelse på din computer, men hvis du er en tung multi-tasker, skal du muligvis øge din virtuelle hukommelse for at få den bedste ydelse.

Trin 1

Tryk på "Windows-X" for at åbne en popup-menu, og vælg derefter "System" blandt indstillingerne for at åbne systemvinduet.

Trin 2

Vælg "Avancerede systemindstillinger" fra venstre for at åbne vinduet Systemegenskaber. Klik på "Indstillinger" under Performance for at åbne dialogboksen Performance Options.

Trin 3

Vælg "Skift" under Virtuel hukommelse på fanen Avanceret, og fravælg derefter "Administrer automatisk personsøgningsfilstørrelse for alle drev."

Trin 4

Vælg den disk, du vil konfigurere, og vælg derefter "Tilpasset størrelse."

Trin 5

Indtast minimumsstørrelsen for personsøgningsfilen i feltet "Indledende størrelse (MB)", og indtast derefter den maksimale størrelse for personsøgningsfilen i feltet "Maksimal størrelse (MB)".

Klik på "Indstil", og klik derefter på "OK" for at anvende dine ændringer. Du behøver ikke at genstarte, før dine ændringer træder i kraft.