Stop iTunes-weblinks fra at åbne iTunes

Jeg er lidt irriteret, når jeg klikker på en weblink, og det sker at være et iTunes Store-link ... iTunes åbner så, og det tager mig ud af min browser. Jeg søgte efter en nem løsning og kom på tværs af en metode, der pålideligt stopper iTunes fra at blive lanceret, når et iTunes App Store eller Music Store-link klikkes fra en webbrowser.

Hvis du ikke vil have iTunes-links, der åbner applikationen fra internettet, er du ikke alene, så vi har offentliggjort en god vejledning til at forhindre, at iTunes starter hver gang du klikker på en hvilken som helst iTunes-weblink.

Her er to metoder til at stoppe dette i Safari, man bruger en udvidelse, og en anden bruger iTunes-foreninger:

Forhindre weblinks fra at lancere iTunes med Safari

Hvis du bruger en nyere version af Safari, kan du også tjekke udvidelsen NoMoreiTunes her for at blokere iTunes Store-links direkte i Safari.

For andre versioner af Safari, eller hvis du ikke vil bruge udvidelser, fortsæt ...

Ændring af Safari's adfærd med iTunes-links er virkelig nemt inden for Mac OS X. Sådan gør du det:

  1. Opret en tekstfil på skrivebordet, navngiv filen change.itms
  2. Bekræft filændringens ændring (fra tekst til itms)
  3. Få Info om filen change.itms ved at vælge den og trykke på Command + i (eller Højreklik og vælg 'Få info').
  4. Tryk på pilen ved siden af ​​'Åbn med:' og du vil se iTunes.app er valgt som standard, det er det du vil ændre
  5. Klik på rullemenuen og vælg 'Andet' og derefter navigere til Safari, aktiver 'Alle programmer', og klik derefter på 'Tilføj' og 'Skift alt'
  6. "Change All" er vigtigt, fordi det vil ændre adfærden af ​​alle klikket itms (iTunes Music Store) links til at starte i Safari i stedet for iTunes

Det er det! Du skal muligvis genstarte Safari for at opleve den ændrede adfærd, men det fungerede fint for mig, da jeg åbnede et nyt Safari-vindue.

Hvad med at stoppe iTunes-links åbner fra Chrome og Firefox?

I Chrome tilføjer du blot en domæneblok til "itunes.apple.com" inden for Javascript-undtagelser, og de stopper og forhindrer effektivt, at iTunes åbnes, når et sådant link åbnes fra Chrome-browseren.

I FireFox foretager du nogle få ændringer i området omkring: config avanceret præference.

Hvis du er forvirret om de andre browserindstillinger, kan du se, hvordan du gør begge disse detaljer i TheAppleBlog. Lad os vide, hvad der virker bedst for dig!