Gør Siri søg på nettet med Google eller Yahoo i stedet for Bing i iOS

Vidste du, at Siri defaults til at søge på internettet med Bing, snarere end Google? Ja, de resultater, som Siri vender tilbage, når assistenten siger "Her er hvad jeg fandt på internettet", bliver bragt til dig af Bing, men de plejede at blive bragt til dig af Google. Denne ændring kom stille i iOS 7, skjult af nogle meget mere indlysende ændringer, og selvom nogle brugere ikke kan se forskellen, kan andre helst foretrække at bruge en anden websøgning.

I modsætning til Safari-søgekontroller, der tilbyder nogle valgmuligheder, finder du ikke en standard søgemaskine veksle i Siri's generelle indstillinger, og i stedet hvis du vil bruge Google eller Yahoo, skal du specifikt bede Siri om at søge ved hjælp af disse alternativer. Selvfølgelig, hvis du ikke er ligeglad eller ellers søger agnostic, kan du fortsætte med at stole på standardvalg af Bing, der er bestemt ikke noget galt med det.

Når det er sagt, kan nogle brugere gerne vide, at de kan bruge andre søgemaskiner end standard, blot ved at stille det rigtige spørgsmål og specificere den websøgning, der skal bruges. Her er de tre muligheder, herunder standard (som naturligvis kræver ikke noget særligt at bruge):

Gør Siri søg på nettet med Google

  • Indkald Siri og sig "søg Google for [sætning]"

Dette vil starte Safari-browseren med den sætning, du leder efter i Google.

Lav Siri Søgning med Yahoo

  • Opkald Siri og sig "søg Yahoo for [sætning]"

Dette vil også starte Safari med den sætning, du leder efter, denne gang i Yahoo.

Standard Siri Søg med Bing

  • Indkalde Siri og sige "Søg på nettet for [sætning]"

Dette bruger standard Siri websøgning, opholder sig inden for Siri, indtil et resultat er blevet tappet på.

Du kan bemærke, at søgning med standardvalg af Bing holder resultaterne inden for Siri-skærmen, mens du søger med alternativerne til Yahoo og Google flytter fra Siri direkte til Safari-browseren. Fra nu af er der heller ikke mulighed for at ændre det, men siden du kommer op i Safari-browseren, hvis du søger på nettet alligevel, er det nok ikke meget af et problem.

Det er også værd at bemærke, at standard søgemuligheder, der forbliver inden for Siri-skærmen, også tilbyder valgfrie billedsøgningsresultater og en mulighed for at søge på Twitter også. Ingen af ​​disse valgmuligheder vil være tilgængelige fra alternativerne i Safari uden yderligere handling.