Se alle billeder og film i en Messages App-samtale i iOS

Leder du efter et billede, der udveksles mellem venner via Messages app på din iPhone / iPad, men at rulle gennem en gigantisk samtale tråd for at finde det lyder ikke for tiltalende? Der er en nemmere måde at se dine sendte og modtagne billeder på, og fra iOS 7 fremover kan du hurtigt se hvert multimedie sendt mellem dig og en modtager via iMessages (eller SMS), herunder fotos, billeder, lydfiler, animerede GIF'er, og endda film. Adgang til multimedielistevisningen i Messages-appen fra en enkelt samtale er ikke særlig indlysende, men det er sikkert praktisk, når du lærer hvordan:

  1. Open Messages app og derefter åbne den samtale, du vil se alle fotos / videoer til
  2. Tryk på et inline foto / video for at se det større
  3. Inden for billedvisning skal du kigge efter den lille "liste" -knap i nederste hjørne og trykke på den for at se en liste over alle multimedier i den iMessage-tråd

Når du er i billed- / videolistevisningen, vil du se en filhåndtering af sorter for den samtale, komplet med filnavnet og filformat typen af ​​de forskellige multimedieelementer i tråden. Hvis du vælger et enkelt nyt emne, vil det også afsløre dets filstørrelse.

Tryk på et enkelt emne for at se det større, end få adgang til knappen Share for at gemme eller dele det som normalt. Du kan også bare bladre gennem de forskellige billeder og film som du ville gennem Photos-appen, bortset fra at alt i multimediesekvensen er begrænset til det, der er blevet udvekslet mellem dig og modtageren i den iMessage-tråd.

Billeder og videoer vil forblive synlige i denne liste, så længe den givne meddelelsestråd opretholdes på iOS-enheden. Med andre ord, hvis du har bemærket Messages app eller en enkelt tråd, er synderen bag "Andet" svingende rum og sletter en masse iMessage-samtaler, vil du selvfølgelig miste multimedierne, der er gemt inden for disse tråde, og listen over alle tidligere artikler.

Dette fungerer det samme på en iOS-enhed, der kører 7, 0 eller nyere, herunder iPhone, iPad og iPod touch. Bemærk, at personen på den anden side af samtalen ikke behøver at have iMessage, endsige iOS 7 eller endog en iPhone eller Apple-enhed, for at dette kan fungere for dig, billedlisten er helt på din brugerafslutning.