Tilføj Time Zone Support til Kalender til iOS

Dem, der bruger Kalender til iOS, og som også sker med at rejse mellem tidszoner, kan have bemærket begivenhedsvisningen baseret på iPhone eller iPads nuværende sted i stedet for en bestemt tidszone, kan dette medføre, at nogle planlagte tider er slukket, hvis du ikke er forventer at adfærd. Problemet med det er ret indlysende for alle, der stoler på Kalender til planlægning, men heldigvis er løsningen også let, du skal bare aktivere Time Zone Support i kalenderindstillingerne. Dette giver dig mulighed for at indstille en bestemt tidszone for enhver begivenhed og lette meget af den potentielle forvirring:

  • Åbn indstillinger og gå til "Mail, Contacts, Calendars"
  • Rul ned til afsnittet "Kalendere" og tryk på "Tidssone Support"
  • Drej kontakten til ON og indstil standard tidssone

Når denne indstilling er slået fra, vises hændelser i henhold til tidszonen for enhedens aktuelle placering. Med denne indstilling vises begivenhederne i henhold til den tidszone, der er valgt i kalenderen. Det er vigtigt at forstå sondringen ellers kan du ende med at blive endnu mere forvirret med indstillingen, standardindstillingen giver mening for de fleste brugere, mens tidszonesupporten er ideel til personer, der ofte krydser tidszoner.

Nu, hvor funktionen er aktiveret, kan du redigere enhver eksisterende begivenhed for at indstille en tidszone for den ved at trykke på den pågældende begivenhed og vælge "Rediger" efterfulgt af "Tidssone". På samme måde kan du nu også indstille tidszoner til nye begivenheder ved blot at trykke på "Tidszone" og vælge den relevante mulighed.

Sørg for at holde denne indstilling konsekvent på tværs af alle iOS-enheder, du bruger med samme Apple ID, for at forhindre konflikter eller uligheder med begivenhedstider og datoer.

Hvis du også rejser med en Mac, vil du sandsynligvis gerne aktivere samme tidszone-understøttelse i Kalender-appen til OS X. Hvis både Mac og iOS-enheder bruger samme Apple ID og iCloud opsætning, synkroniseres datoerne og tiderne korrekt til og fra enhederne.