En computer genkender ikke den eksterne harddisk

At have ekstern lagring til dine data er en enorm fordel. Især hvis noget går galt med din hovedcomputer, ved du, at dine data er sikre. De fleste eksterne drev er USB-plug-in-enheder. Hvis computeren ikke anerkender drevets tilstedeværelse, kan dette være et problem. Der er mange grunde til, at din computer muligvis ikke kommunikerer med din eksterne harddisk.

Klik på højre museknap på ikonet "Denne computer" på skrivebordet, og vælg "Udforsk" i menuen. Windows Stifinder-vinduet åbnes og viser hardwaren, der er knyttet til din computer, under "harddiske." Din eksterne vises normalt op som “E:” eller “F:” afhængigt af hvor mange installerede drev du har. Hvis det ikke vises på listen over harddiske på din computer, skal du undersøge harddisken for at se, om der er et grønt LED-lys tændt.

Se på lyset for at se, om det blinker orange og grønt. Hvis lyset blinker, kan dette pege på fejl på det eksterne drev eller indikere, at det ikke kommunikerer med computeren. Flyt musen nederst til højre på skærmen, og undersøg systembakken tæt på uret. Du bemærker muligvis, at der er et “sikkert fjern hardware” -ikon i systembakken. Højreklik på ikonet og klik på “fjern hardware sikkert”.

Se på listen, når det tilknyttede felt vises, og bemærk, om der er en "masselagringsenhed" på listen. Hvis der ikke er noget på listen, skal du frakoble det eksterne drev fra computeren og tilslutte det igen. Hvis computeren stadig ikke genkender enheden, skal du tilslutte den og genstarte computeren. Nogle eksterne harddiske skal indstilles til automatisk at starte med computeren. I nogle tilfælde, hvis dette ikke er konfigureret, forbliver de fastgjort og ser ud til at være tilsluttet, men vises ikke på systemet. Efter genstart skal du åbne et Windows Stifinder-vindue og se, om dit eksterne drev vises på listen i venstre panel.

Lyt til harddisken for en hvirvlende lyd. Se på LED-lyset for tegn på ydeevne. Hvis du ikke hører eller ser noget, kan dette være et bevis på, at det eksterne drev er beskadiget. Hvis du hører en hvirvlende lyd eller ser tegn på, at den fungerer, men stadig ikke taler til computeren, skal du undersøge kablet til det eksterne drev. Du vil bemærke, at de fleste eksterne harddiske har et to-polet kabel med USB'er tilsluttet en lang ende og en kort ende. Der er et forbindelsesstik, hvorfra både korte og lange stik stikker ud. Sørg for, at det lange kabel er fastgjort til din computer med forbindelsesstikket inde i det eksterne drev.

Advarsler

Når dit system genkender din eksterne harddisk, skal du altid fjerne hardwaren, inden du frakobler den, for at undgå korruption af drevet.