Nulstil startskærmlayout og fjern mapper i iOS

Har du nogensinde ønsket, at du nemt kunne starte over fra bunden, når du lagde dine appikoner på en iPhone eller iPad uden at nulstille hele enheden til fabriksindstillingerne? Du kan takket være en praktisk funktion, der nulstiller appikonlayoutet til fabriksindstillingerne.

Dette vil ikke kun gendanne IOS-startskærmen til dets standardikonarrangement, men det har også den ekstra fordel at fjerne alle de apper, der findes i en mappe, og placere dem tilbage på enhedens startskærm, og fjerne dem effektivt i behandle.

Sådan nulstilles startskærmens ikonlayout på iPhone og iPad

Når du er klar til at nulstille arrangementet af ikoner på hjemmeskærmen i iOS, er det her, hvad du vil gøre:

  1. Åbn indstillinger app og tryk på "General"
  2. Vælg "Reset" og søg efter "Reset Home Screen Layout", tryk på det for at starte ikonet nulstilles
  3. Bekræft reset for at gendanne hjemmeskærmikonerne til deres fabriksindstillinger

For at være helt klart fjerner dette ikke noget fra iOS-enheden uden for de indeholdte mapper. Den nulstiller simpelthen, hvordan ikonerne vises på startskærmbilledet på iPhone eller iPad. Eventuelle brugerdefinerede ikonplaceringer i Dock'en returneres også til standardtilstanden.

Tilbage til startskærmen for at opdage det oprindelige ikon arrangement vil blive genoprettet, og hver 3. part app vil blive arrangeret fra den 2. ikon side fremad i alfabetisk rækkefølge. Hvis du havde en tom startskærm, der viste dit tapet, forsvinder det også, og du skal genoprette en igen, hvis du ønsker det.

Denne indstilling findes i alle versioner af iOS til iPhone, iPad og iPod touch. Det kan bare se lidt anderledes ud i de tidligere udgaver af mobiloperativsystemet. Her er, hvordan denne indstilling vil se ud på disse versioner, for eksempel:

Hvis du fortryder ændringen tilbage til standardikon-arrangementer, kan du altid gendanne enheden fra iTunes eller iCloud, og placeringen af ​​dine ikoner og mapper vil gendanne til den tidligere tilstand, forudsat at du først og fremmest har sikkerhedskopieret.