iPhone 5 og iPad 2 er din digitale tegnebog

Hvis du troede sidste uges nyheder, at du nu kan købe Starbucks kaffe med en iPhone var cool, er det endnu køligere. Ifølge Bloomberg vil iPhone 5 og iPad 2 begge være udstyret med "Near Field Communications" -teknologi, der gør det muligt for enhederne at blive en digital tegnebog. Takket være den indbyggede NFC-chip kan din iPhone få adgang til kreditkort, bankkonti og gavekortbalancer, der allerede er på lager hos Apple, så du kan foretage køb direkte fra telefonen.

Med hensyn til tidslinjen siger Bloomberg, at teknologien "skyldes at være indlejret i den næste iteration af iPhone til AT & T Inc. og iPad 2" og at "Begge produkter vil sandsynligvis blive introduceret i år ... med henvisning til ingeniører, der arbejder på hardware til Apple-projektet. "

De fleste rygter sætter iPad 2-udgivelsen i april og iPhone 5 i juni, hvilket stemmer overens med Apples tidligere udgivelsesplaner, men hvad med butiksinfrastruktur? Ifølge rapporten har Apple allerede oprettet prototype NFC-betalingsterminaler, som de kan subsidiere for at tilskynde til hurtig landsdækkende vedtagelse af teknologien.

Jeg spekulerer på, om NFC-dataene vil være tilgængelige for tredjeparts appudviklere. Hvis det er tilfældet, kan dette helt ændre ansigten til mobilbanker, transaktioner, gavekort og meget mere. Skylder din ven $ 5? Forestil dig at kunne sende det direkte til sin bankkonto med et par knapper på din telefon. Overvej det hele en rygte for nu, men forhåbentlig har Bloomberg ret om denne.