Brug Noter til Gem midlertidige links og webadresser uden at tilføje til bogmærker

Hvis du nogensinde har brug for at samle en samling af webadresser til websider til senere brug, men ikke vil bogmærke alt eller tilføje dem til læseliste, kan du prøve at smide mere efemere midlertidige links i en åben note i Notes-appen, der nu er samlet med Mac OS X. Ikke kun vil forbindelserne blive synkroniseret mellem alle dine Mac'er, men de vil også blive sendt på tværs til dine iOS-enheder, så du også kan få hurtig og hurtig adgang til den midlertidige linksamling uanset hvor du er.

Dette er et godt trick til at bruge til online forskning, sammenligning shopping på craigslist og ebay, indsamling af information om nyheder og for de andre mange situationer hvor du skal samle en samling af links for måske et par timer eller dage, men ikke lang nok til at gemme URL'en permanent i din bogmærkeopsamling.

Sådan gemmer du midlertidigt brug af webadressens og websider i Notes-app til Mac

Alle webbrowsere i Mac OS skal understøtte træk og slip-funktionen, så alt hvad du skal gøre er et af følgende, hvad der passer bedst til din arbejdsgang:

  • Træk en URL fra webadresselinjen til Notes-appen
  • Træk en webadresse fra et sidelink i appen Notes
  • Træk en gemt webside-URL fra Finder til Notes-appen
  • Kopier og indsæt en webside-link i Notes-appen (kun den metode, der fungerer for at føje direkte til Notes via iOS-enheder)

Hvis du synes at bruge denne funktion ofte, er det et godt trick at knytte en note til skrivebordet på hver af dine Mac'er, mærke det noget som "Midlertidige bogmærker", og lad iCloud arbejde det er magisk. Gør dette med både dit arbejde og din hjemmedatamaskine, en mobil Mac og en stationær Mac eller hvilken kombination af hardware du bruger, og tilføj derefter nye webadresser til det, hvor som helst, om det er en anden Mac eller endda fra en iPhone eller iPad (note at i iOS skal du bruge kopierings- og indsætningsmetoden, åbenbart ingen træk og slip support der). Fordi Notes er iCloud-aktiveret og kan fungere som et kryds iOS og Mac OS X-udklipsholder, synkroniseres alt automatisk, så du har altid adgang til de nyeste webadresser.

For links, der kommer fra skrivebordet, vises de som filikoner i Notes-appen som vist på dette skærmbillede:

Husk at iOS-enheder kan søge og ændre indholdet af Notes direkte med Siri, så det bliver endnu mere nyttigt, når du er på farten.

Du kan fortsætte med at gemme de midlertidige URL-lister, hvis du vil, da noget, der er gemt i Notes, er ret lille, vil det ikke være en byrde for dit filsystem eller iCloud-lagring. Ellers skal du bare smide noten ud, når du er færdig, eller skrabe indholdet af den til en ren skifer næste gang du skal samle en række midlertidigt nødvendige webadresser.

Takket være Jim Farrell for den gode tip ide!