Gratis Mac Ikoner - liste over gratis smukke ikoner til Mac

Jeg elsker ikoner og tilpasser min Mac desktop, så jeg besluttede at dele med dig hele min personlige bogmærke liste over gratis mac ikoner. Dette er de websteder, jeg besøger, når jeg vil ændre mit Mac udseende og alle de ikoner, der definerer OS X desktop og dock. Selvfølgelig, hvis du er i den anden ende af spektret, og du hader ikoner, kan du skjule alle desktop ikoner i Mac OS X, men det er ikke formålet med denne artikel. Du er her for gode ikoner, så hvis du også er en ikongeek, så kig ikke længere.


Glem ikke, at Mac OS X gemmer over 50 højkvalitets Mac og Apple hardware ikoner direkte i OS X, check det ud!


Artua: Gratis Mac-ikoner - QuickTime X-ikonerne her er simpelthen smukke. Mac OS Finder-ikonet øverst i denne artikel er fra dette sæt, anbefales stærkt.

WeLoveIcons - som navnet antyder, de elsker ikoner, og det viser. Toner og tonsvis af håndvalgte og smukke ikoner, nogle er individuelle andre er sæt, der dækker en bred vifte af temaer. Hvis du kan lide ikoner, skal du bogmærke dette websted.

InterfaceLift: Ikoner til Mac - meget forskellige sæt ikoner og bogstaveligt talt tusindvis at vælge imellem, ikon overbelastning!


IconDrawer: Gratis ikoner - forskellige temaer, jeg tror, ​​at sort og blå sæt af Mac OS X-ikoner er særligt attraktive. Der er også 2 gode sæt Holiday og Christmas tema ikoner, og vi nærmer os hurtigt den sæson.


A2591: Container & Cargo Icons - flere ikon sæt med forskellige typer af containere og lastkasser, meget unikke.


YellowIcon: Star Wars-ikoner og mere - hvem elsker ikke Star Wars-ikoner? Yellow Icon har et stort sæt Star Wars ikoner og mange andre, nogle gratis at downloade og andre er betalt.


HongKiat: iMac & MacBook ikonsæt - stort set den endelige liste over Mac hardware ikoner, der dækker MacBook, MacBook Pro, iMac og Mac Mini. Hvis du vil have hardware ikoner se her først.

Apple.com: Ikoner og skærmbilleder - Jeg er lidt skuffet over, at Apple stadig klumper ikoner og pauseskærme sammen, men alligevel har de en rigtig god samling ikoner. Personalet picks er næsten altid godt, være opmærksom på, at nogle ikon sæt betragtes som shareware, så ikke teknisk fri.