Sådan oprettes en Edup trådløs LAN-adapter (3 trin)

Edup-serien af ​​trådløse netværkskort er fremstillet af Shenzhen SGL Electronics Technology Company. Mange brugere af Edup-kort har rapporteret om problemer med at installere deres trådløse adaptere på grund af defekte eller manglende instruktioner, drivere og dårlig teknisk support. Heldigvis installeres Edup-adaptere på samme måde som andre trådløse kort, og tredjeparts softwaredrivere er tilgængelige.

Trin 1

Sådan oprettes en Edup trådløs LAN-adapter (3 trin)

Installer den trådløse adapter på din computer.

Afhængigt af hvilken type adapter du har, vil denne proces variere. En USB-adapter kan simpelthen sættes i et USB-stik på din computer. Et trådløst PCMCIA-adapterkort tilsluttes en PCMCIA-slot på en bærbar computer. Disse slots er normalt på siden af ​​den bærbare computer.

Hvis du har en PCI-adapter til en stationær computer, skal du åbne din computerhylster og sætte den i et PCI-stik. På de fleste computere er PCI-stikket hvid og kortere end de andre slottyper. Brugsanvisningen, der fulgte med adapteren, skal indeholde detaljerede instruktioner om, hvordan adapteren fysisk installeres.

Trin 2

Sådan oprettes en Edup trådløs LAN-adapter (3 trin)

Installer softwaredrivere til den trådløse adapter.

I de fleste tilfælde skal din computer automatisk begynde at installere de rigtige drivere.

Alternativt kan det være en god idé at installere dem manuelt fra driver-disken, der skulle have været pakket sammen med adapteren. Indsæt cd'en, og vent på, at et vindue dukker op. Der skal være en knap kaldet "Installer drivere." Klik på den, og følg instruktionerne på skærmen.

Nogle brugere har rapporteret at have modtaget de forkerte drivere med deres Edup-adaptere, eller at de officielle drivere ikke fungerer. Hvis dette sker for dig, skal du downloade og installere driverne "I-O DATA WN-B11 / USBSL Wireless LAN Adapter 3.0.2.0". Webstedet for det firma, der fremstiller Edup-serien af ​​trådløse adaptere, er ikke vært for de drivere, der er nødvendige for at køre adapterne.

Edup-serien af ​​trådløse netværkskort er fremstillet af Shenzhen SGL Electronics Technology Company. Mange brugere af Edup-kort har rapporteret om problemer med at installere deres trådløse adaptere på grund af defekte eller manglende instruktioner, drivere og dårlig teknisk support. Heldigvis er Edup-adaptere installeret det samme ...

Deltag i et trådløst netværk.

Når adapteren og dens drivere er installeret korrekt, vil din computer spørge dig, om du vil oprette forbindelse til et trådløst netværk. Det viser en liste over trådløse netværk, som din adapter kan finde. Vælg dit hjemmenetværk fra listen. Hvis du indstiller dit hjemmenetværk til at kræve en adgangskode, bliver du bedt om at indtaste det nu. Når du har valgt dit netværk og indtastet din adgangskode, skal opsætningen af ​​din Edup trådløse LAN-adapter være færdig.